Dan Diaconescu, imagini de senzație. Cum a fost surprins fostul prezentator

Dan Diaconescu, imagini de senzație. De când s-a retras din lumina reflectoarelor, lui Dan Diaconescu nu-i mai place să fie în văzul lumii.

Recent, fostul prezentator tv a fost surprins pe stradă, dar într-o ipostază inedită.

Diaconescu nu mai pune preț pe imagine atât de mult, acesta fiind motivul pentru care a ales să iasă din casă în hainele de casă.

Dan Diaconescu, imagini de senzație. Cum a fost surprins fostul prezentator
Dan Diaconescu, imagini de senzație. De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Dan Diaconescu apare rar în văzul lumii. Recent, fostul prezentator tv a vizitat un restaurant, dar modul în care a fost îmbrăcat a surprins multă lume. Fostul om de televiziune avea în trecut apariții elegant, dar între timp, lucrurile s-au schimbat și Dan Diaconescu și-a schimbat stilul vestimentar.

S-a dovedit că moderatorul tv nu poate ieși din casă fără perechea de papuci preferată. În urmă cu puțin timp, fostul politician a fost surprins de paparazzi Spynews, în timp ce se îndrepta spre restaurant. Acesta a adoptat o ținută mai mult de casă, nicidecum de ieșit la restaurant. Însoțit de câțiva muncitori, Dan Diaconescu a mers la restaurant pentru a le oferi acestora de mâncare. Politicianul le-a strifgat adunarea și toată lumea a fost prezentă în fața unui restaurant de fițe din Capitală. Cu toate astea, perechea de papuci a atras atenția, pentru că se poate observa că această încălțăminte este preferata fostului prezentator. După ce s-a asigurat că poartă corespunzător o pereche de ochelari de soare, Dan Diaconescu a fost atent să traverse strada, fără incidente, printr-un loc nepermis.

CITEȘTE ȘI...