Dan Puric: „am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă.

Chiar dacă a renunțat la televizor pentru că îl considera nociv, Dan Puric e la curent cu tot ce se

întâmplă în sportul românesc. Urmărește meciurile de fotbal, dar și cele ale Simonei Halep, “mereu când a fost miză națională”.

„Suntem făcuți din plămada coșmarurilor noastre” “Am făcut și eu sport. Am făcut judo patru ani. Am fost în lotul național.

Am fost campion pe București și a fost o experiență nemaipomenită. Până acum vreo zece ani am făcut și Taekwondo.

Tata mi-a insuflat dragostea pentru sport. Sporturile de contact erau mai atractive, eram tânăr și aveam vise.

Acum am coșmaruri pentru că s-a schimbat societatea în care trăim. Acum suntem făcuți din plămada coșmarurilor noastre.

Faptul că mi-a insuflat dragostea de sport e ca o educație. Ceva natural, ceva nemaipomenit. Nu m-a obligat, dar m-a contaminat”, spune regizorul.

Puric a dezvăluit și relația pe care o are cu patronul FCSB, Gigi Becali. “Este admirabil! M-am certat de câteva ori cu el pentru că este expansiv și incontrolabil.

Are însă un suflet de aur omul ăsta. Ultima dată am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem».

Și mi-a dat 11.000 de euro, deși avea averea sechestrată și îl urmăresc haimanelele astea. El a făcut mănăstiri. Numai eu știu câte pensionare a ajutat! Pe om trebuie să-l iubești pentru gesturile lui!”, a povestit Puric.

CITEȘTE ȘI...