Declarație Fără Perdea! Ce A Putut Spune „Craiul De Dorobanți” Despre Ea

Invitat în platoul lui Măruță, Codin Maticiuc a răspuns provocării de a face un top al femeilor cu care s-a iubit și care i-au rămas în minte.

Gina Pistol este pe primul loc în inima lui Codin, care nu a ținut cont de faptul că acesta așteaptă un copil, și că această declarație ar putea fi una total nepotrivită.

Codin Maticiuc este perceput “Crai de Dorobanți” de mulți ani, știut fiind faptul că prin patul acestuia au trecut zeci de femei frumoase, printre care și Gina Pistol.

Întrebat de Catalin Măruță care sunt cele mai pasionale femei din viața lui, Maticiuc a relizat un top 3 incendiar, unde pe primul loc este iubita lui Smiley, Gină Pistol, urmata de cântăreața Anna Lesko și actrița Maria Dinulescu. Daca Gina Pistol și Anna Lesko s-au iubit fiecare cate 8 luni cu Maticiuc, Maria Dinulescu a rezistat doar 10 zile, însă au fost cele mai intense din viața craiului.

Maticiuc, bărbat la casa lui?
Codin Maticiuc se bucură de fetița lui Smaranda, în vârstă de un an și jumătate, și de mama secretă a micuței. Se pare că până și craii se aseaza la casa lor sau cel puțin așa lasă de înțeles până la proba contrarie.

CITEȘTE ȘI...