Denise Rifai, față-n față cu Gabriela Firea: „V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?”

Șirul invitaților din cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” continuă, publicul telespectator va avea parte în ediția de marți a emisiunii, difuzată la ora 23:00, la Kanal D de un interviu de colecție.

Denise Rifai, față-n față cu Gabriela Firea. Fostul primar general va fi noul invitat al jurnalistei

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei face clarificări asupra unor informații apărute în presă, care au stârnit interesul public de-a lungul timpului.

Gabriela Firea și-a început cariera în presă în anii ’90, reușind performanța ca într-un timp foarte scurt să lucreze cu cei mai importanți oameni ai Statului român; la doar 27 de ani aceasta era purtător de cuvânt al Guvernului României, în mandatul lui Mugur Isărescu.

Imaginea publică și-a consolidat-o ca jurnalist, urmând apoi cariera în domeniul politic, unde a ocupat, pe rând, două mandate de senator și a devenit primul primar femeie pe care l-a avut Bucureștiul. În prezent, Gabriela Firea este prim-vice președinte PSD și unul dintre cei mai vocali lideri ai partidului său.

Ce întrebări i se vor pune
„De ce nu ați rezolvat problema traficului din București?”, „Va temeți că veți fi mazilită politic de Marcel Ciolacu?”, „Ați dat bisericii milioane de euro pentru voturi ?”, „Este soțul șeful dvs. politic?”, „V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?”, „ V-au pus viața în pericol problemele de sănătate?”, „ De ce vă era atât de frică de tată?”, „Când ați plâns ultima dată?” sunt doar câteva dintre intrebarile adresate Gabrielei Firea în ediția de marți a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D.

CITEȘTE ȘI...