Dezvăluiri cutremurătoare! De ce a murit, de fapt, Lidia Botgros

Lidia Botgros a murit fulgerător la 68 de ani, dar nimeni nu a știut, în prima instanță, motivul morții sale, pentru că s-a ascuns cât a putut.

Fiul său a vorbit cu durere despre cauza care a dus la moarte mamei sale și a explicat ce complicații avea femei.

Lidia Botgros avea boli grave
Lidia Bejenaru-Botgros a plecat dintre noi la vârsta de 68 de ani. Alături i-a fost familia, care nu a putut să-i aline durerea și suferința prin care a trecut în ultimii ani de viață. Nu s-a vorbit până acum despre problemele pe care avea, dar fiul ei a vrut să facă lumină în acest caz.

Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, a dat primele declarații despre moartea mamei sale. Violonist în trupa Lăutarii, el i-a fost alături mamei sale în cele mai grele momente, dar și pe scenă. A explicat ce boli avea și de ce a ajuns la deces.

Fiul lui Nicolae Botgros a dezvăluit că interpreta Lidia Bejenaru s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, printre care și cancer la colon, într-o formă grea. Mai mult, avea și probleme grave la inimă și fiul ei spune că probabil și inima ei a cedat. Fusese operată de trei ori într-o săptămână și organismul ei nu a mai putu face față.

„A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat Corneliu Botgros.

A stat în comă trei zile
Daniela Ploia, o bună prietenă a Lidiei Bejenaru, a mărturisit că solista s-a stins din cauza unei hemoragii. Se pare că hemoragia masivă a survenit în urma intervențiilor la colon și a intrat în comă pentru trei zile.

Tot ea a spus că Nicolae Botgros suferă mult din cauza morții soției sale, deși relația lor a avut mai multe cumpene. Prietena familiei susține că acesta este devastat de durere de când aceasta a murit.

„A avut două intervenții la colon și era în comă de trei zile. A făcut hemoragie și a murit. Păcat, mare păcat! Maestrul chiar suferă, deși lumea îl judecă!”, a spus Daniela Ploia.

Chiar dacă Nicolae a avut o altă relație din care a rezultat și un copil, nu a renunțat la soția sa și i-a fost mereu alături.

CITEȘTE ȘI...