Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff și-au arătat fetița pentru prima oară! Ce simpatică este Jacqueline Citeşte întreaga ştire: Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff și-au arătat fetița pentru prima oară! Ce simpatică este Jacqueline

La două luni de când a venit pe lume micuța Jacqueline, Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au arătat pentru prima dată chipul fetiței lor. Nu au ales întâmplător această dată, astăzi, 15 iunie, fiind ziua de naștere a prezentatorului TV.

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au fost prezenți în platoul emisiunii Teo Show, alături de fetița lor. Pentru că astăzi prezentatorul TV împlinește 33 de ani, iar Jacqueline Marie două luni, cei doi au hotărât să le arate fanilor lor chipul micuței.

Jacqueline, care s-a născut în data de 15 aprilie, a fost creștinată recent la Sibiu, orașul natal al lui Sergiu Negoțiu Piloff. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat familiile și câțiva prieteni apropiați.

„Ne-au copleșit emoțiile, mai ales că a fost atât de cuminte și liniștită toată ziua. Am plâns și am râs amândoi ca doi copii, a fost o slujbă cu adevărat specială, într-o biserică foarte frumoasă și cu un preot cu un har deosebit”, ne-a spus Diana Pârvu în urmă cu o săptămână.

CITEȘTE ȘI...