Diana Șoșoacă îl atacă pe Volodomir Zelenski. Ce acuzații șocante i-a adus senatoarea președintelui Ucrainei

Diana Șoșoacă a reușit încă o dată să atragă atenția tututor cu un gest revoltător pe care l-a făcut în timpul discursului lui Volodomir Zelenski din Parlament.
În timp ce președintele Ucrainei, Volodomir Zelenski, ținea discursul în Parlamentul României, Diana Șoșoacă a reușit

încă o dată să atragă atenția într-un mod negativ. Acuzațiile pe care i le-a adus șefului de stat ucrainean par ireale!

Concret, Diana Șoșoacă a ales să părăsească plenul, în timp ce Volodomir Zelenski se adresa politicienilor români și l-a acuzat pe liderul de la Kiev că a susținut o videoconferință înregistrată.

Diana Șoșoacă a părăsit plenul în timp ce Volodomir Zelenski vorbea

În live-ul pe care l-a făcut pe Facebook, Diana Șoșoacă a spus că ea nu poate asista la discuții pentru „înregistrarea”

este un act de trădare. Mai mult decât atât, ea declară că „ucrainenii au încălcat anumite drepturi ale etnicilor români de peste graniță”.

„Am ieșit din sală. Nu pot să ascult mizeria din sală pentru că este o înregistrare. S-au încălcat toate normele de drept internațional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiți la o înregistrare.

Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleși față de poporul român și este lipsa de bun-simț a Ucrainei cu granițele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună slava vecinilor? Nu pot să asist la așa ceva”, a spus Diana Șoșoacă pe Facebook.
Senatoarea, revoltată pe Marcel Ciolacu
Ba mai mult, senatoarea s-a arătat revoltată că Vladimir Putin nu a participat la discuții. Ea vrea să se păstreze o situație la distanță egală și nu să țină doar cu Rusia sau doar cu Ucraina.

„Odată ce l-a invitat pe domnul Volodimir Zelenski să vorbească în Parlamentul României, normal ai avea obligația să-l

inviți și pe Vladimir Putin. De ce? Ca să se păstreze echidistanța, nu pentru că ții cu Rusia sau cu Ucraina”, a mai

adăugat senatoarea Diana Șoșoacă după ce a părăsit Parlamentul României în timpul discursului președintelui ucrainean. h

CITEȘTE ȘI...