Din ce a ajuns să se întrețină Ioana Tufaru. Pandemia a adus-o la sapă de lemn: „Ne-am descurcat mai greu”

Pandemia de COVID-19 a fost și este în continuare o povară greu de dus de unele persoane care au rămas fără loc de muncă. Ioana Tufaru a povestit cât de greu a fost anul acesta pentru ea, dar și cum a reușit să se descurce, cu resurse limitate.

Ioana Tufaru a avut mult de suferit din cauza pandemiei de COVID-19. Pentru că nu a muncit un an întreg, fiica Andei Călugăreanu s-a descurcat extrem de greu, dar cu toate acestea, a reușit să-i cumpere fiului său o tabletă de Crăciun.

„Vor fi ca și până acum, că le vom petrece acasă, doar că anul ăsta nu vom putea merge ca în ceilalți ani la târgul de Crăciun, care pentru noi devenise o tradiție deja… (…) e gata brăduțul, sigur că vine și Moșul, la Luca! Își dorește o tabletă pe care o va primi, dar a mai primit și alte daruri pe care le va găsi sub brad în noaptea de Ajun! Eu, ce să-mi doresc?… Sănătate și sa ma reîntorc cât mai repede la TEATRU!”a spus Ioana Tufaru, înainte de sărbători, potrivit viva.ro.

„Ne-am descurcat mai greu ca până acum, dar așa greu, uite că am putut trece peste… Cât despre teatru, nu discut despre, e prea dureros subiectul! Da, a fost un an foarte greu și foarte trist pentru noi toți… Cu toate astea, mie mi se pare că a trecut foarte repede…” a mai completat Ioana Tufaru.

„Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic”, a declarat aceasta în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE ȘI...