Din păcate, Gina Pistol are probleme în sarcină

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate în ultimul trimestru de sarcină. Iubita lui Smiley are dureri insuportabile și trebuie să stea mai mult imobilizată la pat.

Gina Pistol a mărturisit pe contul personal de socializare că suferă de retenție de apă în organism, motiv pentru care i se umflă picioarele. Iubita lui Smiley a glumit pe seama acestei probleme și le-a explicat urmăritorilor cum evoluează sarcina.

„Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este „produsul final’. A fost minunat”, a mărturisit vedeta pe contul de Instagram.

Bucuria de a fi mamă nu îi înlătură însă și durerile groaznice pe care le are. Gina a mărturisit că are dureri extrem de mari.

„Între noi fie vorba, sunt recunoscătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru miracolul pe care-l trăiesc. Sunt atât de fericită, dar uneori mai fac și haz de necaz. Nu e deloc ușor să fii însărcinată.

CITEȘTE ȘI...