Din Pacate Veste Trista

Chef Adrian Pop s-a stins la spital unde ajunsese în comă de la o petrecere.

Cunoscutul bucătar clujean a murit marți seara, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat la acea petrecere. Bărbatul a ajuns la spital lovit la cap, în stare de inconștiență.

A murit clujeanul chef Adrian Pop
Adrian Pop a fost un bucătar renumit din Cluj, și toți cei care îl știau sunt în stare de șoc. Nimeni nu știe și nu înțelege ce i s-a putut întâmpla. El a ajuns la spital în stare de inconștiență, având o lovitură în zona capului. Din păcate marți seara a murit.

Anterior bucătarul în vârstă de 51 de ani a participat la o petrecere din localitatea Apahida, unde polițistul din comună își serba ziua de naștere împreună cu câțiva colegi. Cei prezenți au pus la cale un meci de skanderbeg pe care l-ar fi câștigat chef Adrian Pop, după care bucătarul ar fi ieșit afară cu unul dintre din invitați.

La un moment dat, acesta din urmă, s-ar fi întors în restaurant să-i anunțe pe ceilalți că Adrian Pop s-a lovit la cap și este întins pe jos. Așa a ajuns bucătarul la spital. Medicii au stabilit că acesta a suferit un traumatism puternic, care nu putea fi operat. Chef Adrian Pop s-a stins pe patul de spital.

IPJ Cluj a deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat în acea seară cu Adrian Pop.

CITEȘTE ȘI...