Doliu cumplit în România. O mare personalitate a murit de COVID. Intrase în Enciclopedie

Este doliu uriaș în România. A murit o mare personalitate care intrase și în Enciclopedie. Cauza decesului a fost COVID-19. Drama este cu atât mai mare cu cât soția sa a murit tot din cauza noului coronavirus, cu doar două zile înainte.

Este doliu cumplit în România. O mare personalitate a murit de coronavirus COVID, la doar 48 de ore după soția sa, decedată și ea tot din cauza noului coronavirus. Este vorba despre Petrișor Mandu a fost General-maior al MApN, Doctor în Științe Militare și în Management. Acesta a fost inclus în Enciclopedia personalităţilor societăţii contemporane „Who’s who in România”, Ediţie Princeps, din 2002.

Generalul-maior în rezervă a murit sâmbătă, pe un pat de spital, informează newsbv.ro. Cu doar două zile în urmă, soția sa plecase de lângă el, murind tot din cauza infecției cu noul coronavirus.

Petrișor Mandu preda la Universitatea Transilvania din Brașov Managementul riscului; Riscuri şi securitatea afacerilor internaţionale; Managementul crizelor sau Geopolitică. El avea o vastă experiență managerială. Era Rector al Institutului Militar Gen. Bungescu și Rector al Academiei Fortelor Aeriene.

Până astăzi, 12 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 102.386 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

42.811 pacienți au fost declarați vindecați și 11.052 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare (*cifrele privind pacienții asimptomatici externați sunt în curs de actualizare, ca urmare a unor modificări tehnice survenite la aplicația de centralizare a datelor).

CITEȘTE ȘI...