Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Parintele s-a stins chiar in timp ce savarsea sfanta slujba de Inviere

Doliu in Biserica Ortodoxa Romana. Parintele Ieromonah Daniil a decedat chiar in noapte de Inviere. Preotul in varsta de 92 de ani s-a stins din viata in timp ce savarsea sfanta slujba de Inviere.

”Cu mare durere, va spunem ca Parintele Ieromonah Daniil de la Manastirea Frasinei a adormit intru Domnul, chiar in timp ce savarsea sfanta slujba despre patimile, moartea si Invierea Domnului nostru Iisus Hristos… Rau de lacrimi, la trecerea Sfintiei Sale in vesnicie!

A fost atat de bun, de bland, de milostiv… Simt, si acum, mangaierea mainii sale pe crestet, intru binecuvantare… Ii vad privirea senina… Ii ascult glasul duios…


Dumnezeu sa-ti poarte sufletul pe drum luminat in Imparatia Sa, sfinte parinte!” a fost anuntul facut pe Facebook.

„Dumnezeu sa-l odihneasca! De la dansul a primit mama ultima impartasanie inainte de moarte!”, „Odihna vesnica! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in liniste si pace!” sau „Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii! Sarguitor pentru Dumnezeu si semeni pe acest pamant, va avea mare rasplata in Ceruri!” sunt cateva dintre mesajele postate postate pe grupul „Manastirea Frasinei” .

Manastirea Frasinei este singura manastire ortodoxa din Romania unde femeile nu au voie sa intre si se afla in comuna Muereasca, judetul Valcea.