Doliu în familia Clejanilor! Viorica a anunțat că tatăl ei s-a stins din viață: ”Un caracter unic și cel mai mare suflet…”

Viorica de la Clejani este în doliu, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Artista este cea care a dat vestea tristă, în mediul online, acolo unde a publicat și un mesaj tulburător: ”

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, tatal meu frumos si bun…😢”.  Cântăreața de muzică de petrecere a postat și o fotografie cu tatăl ei,

la care foarte mulți apropiați ai familiei au lăsat comentarii în care i-au transmis Vioricăi condoleanțe pentru pierderea suferită.

” Ce om,ce suflet,Dumnezeu sa-l odihneasca în pace pe nașul mamei mele,un om cu un caracter unic si cel mai mare suflet…Sincere condoleanțe/ Sincere condoleanțe!💔Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l

odihnească în liniște și pace!!!/ Sincere Condoleante! Dumnezeu sa il odihneasca in pace/ Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe nea bebe …😥😥😥/ Dumnezeu sa l odihnească în pace!!!!”,

sunt doar câteva dintre sutele de mesaje transmise pe Facebook, Vioricăide la Clejani.

 

Clejanii, afectați de pandemia de coronavirus

Viorica de la Clejani și soțul ei, Ioniță, se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din industria muzicală autohtonă. În anii trecuți, erau obișnuiți să colinde întreaga țară pentru spectacole și evenimente private.Anul care a trecut, dar și anul acesta lucrurile s-au schimbat drastic.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, toate evenimentele fie private sau publice au fost anulate și interzise. Astfel, cuplul de cântăreți a resimțit din plin efectele virusului SARS-CoV-2.

Astfel, aceștia au pierdut sume importante de bani, pe care în mod normal le-ar fi făcut cu ușurință. scrie wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI...