Doliu în lumea fotbalului românesc: A murit Cornel Cristescu

Fostul mijlocaş şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la două grupări de tradiţie din prima ligă, dar a luat medalia de campion doar cu una dintre ele.

Tragica veste a dispariţiei lui Cornel Cristescu a fost anunţată de fostul portar al celor de la FC Argeş, Bogdan Argeş Vintilă, şi preluată apoi şi de pagina de Facebook a clubului din Trivale.

Chiar dacă a fost un membru marcant al clubului din Piteşti, Cornel Cristescu a câştigat titlul în prima ligă pe vremea când juca la Steaua. În cele două sezoane petrecute în Ghencea, Cristescu a adunat 14 meciuri şi un gol şi a luat titlul, în 1993. Ce a anunţat clubul FC Argeş pe Facebook?

Drum lin printre stele, Cornel Cristescu! Clubul FC Argeş deplânge trecerea în nefiinţă a fostului jucător Cornel Cristescu (52 ani). Vestea tristă fost data de Bogdan Argeş Vintila, fostul portar al echipei noastre: „Cu durere în suflet vă anunţ că a trecut la cele veşnice, după o grea suferinţă, bunul meu prieten Cornel Cristescu“, a scris Bogdan Vintilă pe facebook. Cristescu a evoluat la FC Argeş în sezonul 1993-1994 şi 1999-2000. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

CITEȘTE ȘI...