Doliu In Medicina­čśóUnul dintre cei mai renumi╚Ťi medici din Rom├ónia a murit din cauza Covid-19

Unul dintre cei mai renumi╚Ťi medici din Rom├ónia a murit din cauza Covid-19

Coronavirusul face o nouă victimă. Se pare că de această dată este vorba despre un cunoscut al vedetelor. Astfel, medicul Andreei Esca și al lui Alexandre Eram a pierdut lupta cu boala.

Stomatologul, ├«n v├órst─â de numai 49 de ani, era cunoscut ├«n r├óndul breslei sale. Acesta fondase o clinic─â de implantologie ├«mpreun─â cu o televiziune specializat─â. Se pare c─â b─ârbatul profesa ├«n Constan╚Ťa.

Din p─âcate, stomatologul suferea ╚Öi de alte probleme de s─ân─âtate ├«nainte de a se infecta cu coronavirus. Chemal Taner avea afec╚Ťiuni cardiace, av├ónd montate mai multe stenturi la inim─â.

De asemenea, o coleg─â de-a medicului a decis s─â posteze un mesaj emo╚Ťionant pe contul s─âu de socializare. Femeia este revoltat─â cu privire la vie╚Ťile curmate de coronavirus.

Virus nenorocit, ai luat p├ón─â acum viata a mul┼úi medici ┼či asisten┼úi cunoscu┼úi mieÔÇŽ azi ai mai facut o victim─âÔÇŽ De ce??? P├ón─â c├ónd??? Vou─â, celor care nu crede┼úi c─â exist─â Covid, v─â zic c─â exist─â ┼či e al dracuÔÇÖ de agresiv

CITE╚śTE ╚śI...