DOLIU ÎN TELEVIZIUNE. A MURIT CLAUDIA ION

Este zi de doliu în televiziune, după ce Claudia Ion s-a stins din viață la numai 53 de ani. Aceasta suferea de o boală nemiloasă care se agravase în ultimul an.

Claudia Ion, cea care a condus vânzările TVR, Kanal D şi Antena, a murit la numai 53 de ani, după o lungă luptă cu o boală nemiloasă, care îi măcina de mult timp organismul.

Claudia va fi înmormântată joi, pe 20 mai, în comuna Ion Luca Caragiale, satul Mărginenii de Sus, din judeţul Dâmboviţa, unde avea o casă de vacanţă, notează paginademedia.ro.

Cine a fost Claudia Ion
– Ultima dată a lucrat în media în grupul Intact. A venit în Intact de la 1 septembrie 2015 ca director de vânzări Antena 3, un departament nou înfiinţat al postului de ştiri din grupul Intact. O lună mai târziu, Claudia Ion a fost numită director comercial pe toate staţiile Intact. Doi ani mai târziu, în 2017, a fost numită şi Channel Manager şef pente Antena 1.
În septembrie 2019, Claudia Ion a încetat colaborarea cu grupul Intact.

– a intrat în echipa postului înaintea lansării, în octombrie 2006 (postul Kanal D urma să fie lansat în februarie 2007). A avut nouă ani poziţia de director de vânzări

– şapte ani la regia de publicitate ArboMedia (1999-2006), pe mai multe poziţii, în ultimii ani ca director general adjunct, în compania condusă atunci de Şerban Ciuşcă.

– Doi ani la TVR, ca director comercial al Televiziunii Publice.

– aproximativ 10 ani (cinci mandate) a fost în boardul EGTA, Asociaţia regiilor de vânzări pentru televiziune şi radio, de la Bruxelles

CITEȘTE ȘI...