DOLIU LA ANTENA 1! MOARTEA LUI A FOST ANUNȚATĂ LA SFÂRȘITUL EMISIUNII LUI LIVIU VÂRCIU

Este doliu la Antena 1! Anunțul trist a fost la sfârșitul emisiunii lui Liviu Vârciu, “Rămân cu tine”, care a debutat zilele trecute pe micile ecrane.

Unii dintre telespectatori au suferit un șoc când au aflat despre moartea fulgerătoare și au început să vorbească despre cauza decesului.

Jassim-Mohamad Al Hamdani, unul dintre tinerii care au câștigat cursa în noua emisiune de la Antena 1, “Rămân cu tine”, a încetat din viață. Carismaticul tânăr și-a făcut apariția în cadrul celei de-a cincea ediție a show-ului și cele douăzeci de concurente au fost impresionate de povestea sa. El l-a întâlnit pe Messi și a făcut spectacol în Dubai.

La finalul emisiunii “Rămân cu tine” a fost făcută publică vestea sfâșietoare potrivit căreia Jassim Al Hamdani a murit, fără să fie dezvăluită însă cauza decesului.

Așa cum era de așteptat, la scurt timp, telespectatorii show-ului prezentat de Liviu Vârciu au început să pună întrebări familiei pe Facebook. Și, deși sora tânărului nu a dorit să vorbească despre acest subiect dureros, se pare că un apropiat ar fi aflat adevărul și l-a împărtășit tuturor.

 

 

CITEȘTE ȘI...