DOLIU LA POLIȚIA DIN VASLUI! LEONARD A MURIT DE COVID-19 LA DOAR 45 DE ANI

Este doliu la Poliția Locală din Vaslui! Leonard Lupu a murit la doar 45 de ani, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Fusese internat la Terapie Intensivă, dar avea să fie răpus de COVID-19.

Leonard Lupu, un angajat cu vechime al instituției, premiat cu distincția „Polițiștul local al anului”, era internat la secția ATI a Spitalului Județean Vaslui, în stare gravă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, scrie vremeanoua.ro.

Leonard Lupu a fost unul dintre cei mai apreciați polițiști locali din Vaslui, acesta desfășurându-și activitatea în special la Serviciul Rutier. Vestea morții lui a fost confirmată joi seară de conducerea Poliției Locale.

„Din nefericire, în seara asta, bravul nostru coleg Lupu Leonard a ales să meargă la ceruri! Dumnezeu să-l odihnească în pace!” a transmis directorul Poliției Locale, Sorin Catană.

Doliu la Poliția din Vaslui! Leonard a murit la doar 45 de ani, de COVID-19

În ziua în care polițistul din Vaslui și-a pierdut viața au fost raportate 107 decese din cauza Covid-19, de către Grupul de Comunicare Strategică. În intervalul 16.12.2020 (10:00)

– 17.12.2020 (10:00) s-au înregistrat 107 decese (57 bărbați și 50 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău,

Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 15 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 26 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 37 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și

28 decese la categoria de peste 80 de ani. 100 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, pentru 2 pacienți decedați nu au fost înregistrate comorbidități, iar pentru 5 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

CITEȘTE ȘI...