Dramele din viața Marcelei Fota, sora artistei Maria Ionescu Căpitănescu! Și fratele acestora a murit

Marcela Fota trece prin momente dificile, după ce soțul ei a murit, în urma unui infarct suferit în această după-amiază.

Nu este, însă, singura dramă din viața surorii artistei Maria Ionescu Căpitănescu. Și fratele lor s-a stins din viață, mult prea devreme, în urmă cu mai mulți ani.

Marcela Fota avea tot ce și-ar fi putut dori o femeie: o carieră de invidiat, o familie iubitoare și mereu gata să îi fie alături în orice situație, un soț iubitor, cu care era împreună de mai bine de 13 ani, dar și un copil minunat.

Din păcate, viața a avut alte planuri pentru frumoasa artistă. Bărbatul vieții ei a murit astăzi, iar în urmă cu mai mulți ani, și fratele ei și-a găsit sfârșitul într-un mod de-a dreptul tragic.

Prin ce drame a trecut Marcela Fota de-a lungul timpului

Marcela Fota și sora ei, Maria Ionescu Căpitănescu, au fost nevoite să facă față unei pierderi imense, mai exact, fratele lor și-a pus capăt zilelor, dar motivele sunt și acum encunoscute. În acea perioadă, artista

voia să își continue viața peste Ocean, însă parcă ceva a făcut-o să realizeze că familia ei de acasă este mult mai importantă decât „visul american”, astfel că a vrut să se întoarcă.

Din păcate, a aflat că fratele ei nu mai este, iar întoarcerea ei trebuia să fie făcută de urgență, însă, din păcate,

nu a reușit să participe la funeraliile celui pe care și-l amintește chiar și acum, exact la fel cum l-a văzut ultima oară.

„Imaginea mea este cu el, cu părul blond, își purta cărarea așa… Nici nu am vrut să stăm să analizăm. Am luat ca atare faptul că el n-a mai vrut să mai fie. A fost o perioadă de câțiva ani în care am fost foarte supărată pe el. O singură dată am fost la el, într-un interviu pentru Acces Direct.

Sora Mariei Ionescu Căpitănescu și-a pierdut soțul astăzi

Marele său regret în ceea ce îl privește pe fratele ei decedat se referă la neparticiparea ei la înmormântare. Următoarele trei zile de după aflarea veștii au fost pentru ea un chin, fiind nevoită să fie păzită de apropiați,

de frică să nu pățească și ea ceva. Nu a reușit să își procure bilet de avion la timp, astfel că a fost nevoită să sufere singură, departe de casă și de rudele îndoliate.

„În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu)

mi-a spus și n-am conștientizat inițial. Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo.

M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua”, a mai dezvăluit Mariana Fota.

Astăzi, cu doar câteva zile înainte de noul an, Marcela Fota și-a pierdut și soțul cu care se căsătorise în luna februarie a anului trecut.

Bărbatul de 47 de ani a suferit un infarct fatal, chiar în timp ce se afla la coada Serviciului de Taxe și Impozite din Craiova. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

CITEȘTE ȘI...