După ce a găsit un mesaj în mașina ei, o mamă a izbucnit în plâns

O mamă care a avut nevoie disperată de o mașină, și-a asumat un risc imens în a accepta să cumpere una, înainte de a o vedea, iar încercarea a avut succes datorită unui străin generos.

Mama care s-a simțit de parcă tot universul este împotriva ei, și-a găsit norocul datorită unui străin de bună credință.

Jen Willis întâmpină greutăți, ca urmare a separării recente de soțul ei, având scleroză multiplă și un job full-time.

Soțul ei, fiind plecat în afara țării din cauza job-ului, mama din Victoria, Australia, are grijă de cei doi copii ai lor, dintre care, unul cu probleme de sănătate.

Avea nevoie să-și cumpere o mașină cât mai repede, pentru a-i ajuta să se deplaseze mai ușor, iar în momentul în care a văzut un anunț, a sunat proprietarul, care a spus că deja a aranjat o întâlnire cu cineva.

Simțindu-se disperată, Jen s-a oferit să plătească, fără să vadă mașina și să se asigure că e în regulă, conform Kidspot.

“I-am povestit puțin despre situația mea și am avut un sentiment bun legat de proprietar și mașina respectivă”, a spus ea. “Am avut impresia că e o persoană bună și a trebuit doar să-mi ascult instinctul.”

CITEȘTE ȘI...