Ea este asistenta de 55 ani, din Arad, răpusă de COVID-19! Aurica Balint nu avea nicio problemă de sănătate

Noul coronavirus nu iartă pe nimeni! Aurica Balint, o asistentă în vârstă de 55 ani, din Arad, a pierdut lupta cu virusul ucigaș!

Femeia era asistentă şefă de pe secţia de chirurgie a spitalului Ineu și nu suferea de nicio altă problemă de sănătate! Colegii sunt șocați!

  • Ea este asistenta de 55 ani, din Arad, răpusă de COVID-19!
  • Aurica Balint nu avea nicio problemă de sănătate!
  • Femeia a fost testată pozitiv cu virusul pe data de 4 noiembrie!

Încă o zi, încă o tragedie provocată de COVID-19! Este vorba despre Aurica Balint, asistentă şefă de pe secţia de chirurgie a spitalului Ineu,

în vârstă de 55 ani, care a pierdut lupta cu virusul ucigaș din China! Potrivit primelor informații, femeia a fost testată pozitiv cu noul coronavirus în data de 4 noiembrie.

Aurica a luat virusul de la soțul ei, polițist

Deși toată lumea se gândea că a contactat virusul din spital, din nefericire, Aurica l-ar fi luat de la soțul ei, de acasă! Bărbatul lucrează ca și polițist local și s-a infectat cu COVID-19 în timpul unei misiuni!

Din nefericire, starea lor de sănătate s-a agravat și amândoi au fost transportați de urgență la spital, pe secția de Terapie Intensivă!

Medicii s-au luptat ore în șir pentru a o salva pe Aurica, însă, din nefericire, eforturile lor au fost în zadar! Organismul asistentei a cedat și, în cele din urmă, a fost declarat decesul!

De asemenea, managerul spitalului susține că soțul a fost cel care a ajuns primul la spital, în timp ce Aurica se trata acasă, fiind asimptomatică.

Femeia nu avea alte probleme de sănătate

Dintr-o dată, starea ei de sănătate s-a agravat și a fost transportată de urgență la spital! Cu atât mai șocant este faptul că

Aurica nu suferea de alte probleme de sănătate! Femeia lucra de mai bine de 25 de ani la Spitalul Orăşenesc Ineu!

Colegii sunt șocați și aduc numai cuvinte de laudă la adresa ei, susținând că era mereu plină de viață și că, în toți anii de activitate, niciodată nu şi-a luat un concediu medical.

17 cadre medicale de la spitalul din Ineu, infectate cu COVID-19

Aurica Balint este cel de-al doilea caz în care o asistentă din Ineu este răpusă de COVID-19! În urmă cu o lună, o altă asistentă

de pe ambulanță a murit în același mod! Potrivit statisticilor, 17 cadre medicale de la spitalul din Ineu sunt infectate cu noul coronavirus, respectiv 12 asistente, un medic şi patru infirmiere.

CITEȘTE ȘI...