Ei sunt doi dintre cei trei tineri morți în accidentul de la Poiana Stampei

Tragedie de nedescris pentru familiile a trei tineri.

Alex Peternel, Bogdan Bodea și Ionuţ Mihai Moldovan și-au pierdut viața pe loc, după ce s-au răsturant cu mașina la Poaia Stampei.

În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale pentru a-i salva, în cele din urmă a fost declarat decesul. Mesajele de tristețe și de condoleanțe curg în lanț pe rețelele de socializare!

Un accident cumplit s-a produs la Poiana Stampei, sâmbătă noapte. Trei tineri au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a răsturant pe DN 17, localitatea Poiana Stampei,

din direcţia Vatra Dornei către Bistriţa. Potrivit informațiilor făcute publice de către autorități,

soferul, Ionuţ Mihai Moldovan, în vârstă de 30 de ani, a intrat într-o curbă deosebit de periculoasă cu 124 km, moment în care a pierdut controlul volanului și s-a răsturant în afara părții carosabile.

Alex Peternel și Bogdan Bodea, doi dintre cei trei tineri morți în accidentul de la Poiana Stampei
Din păcate, autoritățile sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe Ionuț, dar și pe cei doi pasageri, Alex Peternel și Bogdan Bodea, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani.

Oamenii legii au informat că s-a lucrat zeci de minute pentru a-i extrage pe cei trei tineri de sub fiarele mașinii și, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru aceștia.

”S-a lucrat zeci de minute pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, iar apoi, pentru resuscitarea lor. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, toţi cei trei tineri

au fost declaraţi decedaţi”, se arată în postarea pompierilor pe contul de Facebook ISU Bucovina.

CITEȘTE ȘI...