Fiica cea mare a românului care trăiește cu două surori RUPE tăcerea. E neașteptat ce a spus despre tatăl ei, George Chirilă

Silvia, fiica cea mare a românului care trăiește cu două surori, a rupt tăcerea. În cadrul unui interviu, tânăra a vorbit despre talentele sale, deși are doar patru clase, despre familia ei numeroasă și, implicit, despre tatăl ei, George Chirilă, care are două neveste.

Fata cea mare a lui George Chirilă, mărturisiri sincere despre familia ei

Silvia este rodul iubirii dintre George Chirilă și Nicoleta, care i-a dăruit bărbatului opt copii. Sora ei, Mariana, i-a adus pe lume șase moștenitori. Fata cea mare a bărbatului care trăiește cu două surori are talent la pictură și adoră să lucreze în lut. Ea face aceste lucruri atunci când merge la păscut cu oile. “Acum doi ani, eram pe deal și mă jucam în pământ. Am început atunci să modelez fără să știu ce poate ieși. Nu mi-a părut cel mai strălucit, dar am avut curaj să merg mai departe”, a declarat Silvia Chirilă în cadrul unui interviu.

Întrebată despre controversata decizie a tatălui ei de a trăi cu două femei, tânăra a mărturisit categorică: “Nu aș putea să îmi împart soțul cu o altă femeie”.

În timpul mărturisirilor, Silvia a recunoscut că a experimentat deja primii fiori ai dragostei. “Nu e foarte grozav sa fii indragostita. Ai foarte multe dureri de cap. Cand esti indragostit trebuie sa porti si grija celuilalt. Cu gandul, daca altfel nu ai cum. Ma macina dorul de multe ori. Este un baiat care mie mi-a placut. Nu stie…Nu l-am mai vazut de doua luni. E trecut de 20 de ani.L-am cunoscut in Hunedoara. Are ochii albastri si parul negru. M-a cucerit cu totul”, a mai spus ea, relatează wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI...