Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, mesaj dur pentru politicieni: ”Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea!”

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a publicat o scrisoare deschisa prin care critica actuala clasa politica. De curand, familia l-a comemorat pe ‘Tribun’, de la moartea caruia s-au implinit cinci ani.

”Mai devreme sau mai tirziu, pacatele se platesc.

Bucuresti, 29 septembrie 2020 – Nu este un secret pentru nimeni faptul ca tatal meu, Corneliu Vadim Tudor, a fost atacat mediatic din momentul in care politicienii au inteles ca, avind in preajma lor un patriot autentic, nu vor avea liniste atunci cind planuiesc sa fure, sa distruga Romania. Discreditarea lui a reprezentat o miscare de anvergura la care a participat intreaga clasa politica, elemente ale Serviciilor Secrete, precum si mass-media. Falsii profeti mediatici care inca mint la tv au participat cu buna stiinta la distrugerea imaginii tatalui meu, fapt care nu era si nu este un secret pentru nimeni. Sint cunoscuti cei care l-au atacat, cei care l-au jignit chiar si dupa moarte pe cel mai important exponent al patriotismului romanesc din ultimii ani.

Pentru ca, alaturi de Adrian Paunescu, tatal meu, Corneliu Vadim Tudor, a fost si va ramine pentru totdeauna in inimile romanilor. Nu este si nu a fost un secret ca beneficiarii directi ai devalizarii Romaniei – indiferent cum se numesc sau cine sint proiectiile lor mediatice – au distrus tot ce inseamna nationalism autentic in Romania, stat ajuns la rang de colonie, in care putini sint cei care o duc bine si multi cei care o duc din ce in ce mai rau.

In urma cu citeva zile, intr-un moment de luciditate, probabil, un vechi fals profet, un asa-zis formator de opinie, un individ strins tinut in lesa, dar din cind in cind scapat pe la diverse televiziuni, „viteazul cap de piele” – cum era poreclit de Catavenci – si-a recunoscut pacatele, spunind ca, la alegerile din anul 2000, el a fost unul dintre cei care s-au implicat direct in distrugerea imaginii lui Corneliu Vadim Tudor, pentru ca, spune el, „Romania derapase” si se simtea cumva obligat sa retuseze drumul tarii spre statutul de colonie in care ne aflam acum.

Celor care au puterea sa il priveasca pe acest individ al carui nume nu merita rostit nici macar in scop publicitar, si care i-au ascultat „spovedania”, le pot spune ca este de apreciat curajul de a recunoaste ca si el se afla la originea distrugerii acestei natiuni, asa cum multi ca el sint. Este de apreciat ca isi recunoaste pacatele, manipulind anumite cuvinte-cheie jurnalistice. Este un pacat, un mare pacat, atunci cind, prin actiunile tale, contribui la distrugerea unei natiuni, avind drept obiectiv propriul tau interes, propriul tau beneficiu.

Dar cred ca este un si mai mare pacat sa te pretinzi un factor decisiv in pierderea alegerilor prezidentiale din anul 2000 de catre Corneliu Vadim Tudor, acum, cind din ce in ce mai multi afirma ca in seara zilei de duminica, 10 decembrie 2000, cind cifrele indicau un alt cistigator – in nici un caz Ion Iliescu – majoritatea cancelariilor occidentale au inceput sa sune fie la Palatul Victoria, fie la Cotroceni si sa spuna clar si raspicat ca Romania nu poate fi condusa de un nationalist si ca „trebuie sa se ia masuri”. Nu stim ce masuri s-au luat, nu stim in ce fel au actionat impotriva acestei tari fie PSD, fie PNL, fie Adrian Nastase sau Ion Iliescu, fie sefii din Servicii – mai ales ca atunci, la butoane, in mod oficial, premier era cel mai controversat si puternic om din Romania, Mugur Isarescu – cert este ca nu tatal meu a fost ales presedinte, asa cum poporul isi dorea.

Lidia Vadim Tudor: Tatal meu a fost distrus mediatic

Acum, la 20 de ani dupa acele alegeri, intrebarea care se pune atit „pacatosului” scapat din lant, cit si celor asemenea lui, precum si celor care l-au tradat pe Corneliu Vadim Tudor atunci, este urmatoarea: va place unde a ajuns tara? Sinteti fericiti, sinteti bogati? Iar pentru romanii care au tinut isonul acestor tradatori, intrebarea este una de bun-simt: cind veti intelege ca tot ce s-a intimplat in ultimii 30 de ani in aceasta tara este in defavoarea statului, in defavoarea romanilor?

CITEȘTE ȘI...