Fiica unui bărbat mort la ATI Piatra-Neamț, urlet de disperare: ”Nu știu nimic de el de patru zile. Mi-au închis telefonul că îi deranjez!”

Noi dezvăluiri șocante ies la iveală, în urma tragediei care a avut loc azi-noapte la Piatra-Neamț! Fiica unui bărbat decedat de pe secția de Terapie Intensivă a spitalului își strigă disperarea!

Femeia nu mai știa absolut nimic de tatăl ei de mai bine de 4 zile! 12 oameni s-au stins din viață în urma incendiului!

  • Fiica unui bărbat mort la ATI Piatra-Neamț, urlet de disperare!
  • Femeia nu mai știa absolut nimic de tatăl ei de mai bine de 4 zile!
  • 10 oameni s-au stins din viață în urma tragediei!

Încă o tragedie cumplită a lovit România în acest an! 10 pacienți ai Spitalului Piatra-Neamț s-au stins din viață, după ce un incendiu puternic a izbucnit pe secția de Terapie Intensivă! Vestea a venit ca un șoc

pentru toată lumea, dar mai ales, pentru rudele persoanelor care au murit! Fiica unui bărbat decedat la ATI își strigă disperarea și aduce acuzații grave la adresa cadrelor medicale!

Medicii i-au spus că îi ”deranjează” cu atâtea telefoane

Femeia a declarat că aseară, la orele 23:00, a fost anunțată că tatăl ei s-a stins din viață, după ce timp de patru zile s-a luptat cu sistemul medical din Piatra-Neamț pentru a aflat detalii despre starea de sănătate a bărbatului!

Fiica pacientului este revoltată și susține că personalul medical motiva că este deranjat de atâtea telefoane!

”Am fost anunţaţi aseară la ora 23:00 că a decedat. Noi sperăm să fi fost la etajul 3, că am înteles că au fost tranferaţi. Sistemul este mort! Sun, să aflu că tata e la reanimare şi

îmi închide telefonul. Dacă îl laşi, îl laşi că nu te interesează. Sun, îi deranjez… Şi acum, aşa mult i-am deranjat că a luat foc”, a spus fiica pacientului.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru familiile îndurerate

Un cuvânt de spus a avut și Klaus Iohannis, care, la scurt timp după tragedia care a avut loc la Piatra-Neamț, a postat în mediul online un mesaj pentru famiile îngenuncheate de durere!

Șeful statului susține că este profund îndurerat de decesul persoanelor de pe secția de ATI și a ținut să transmită condoleanțe membrilor familiilor! De asemenea, președintele României susține că este alături de toți cei afectați!

”Tragedia care a avut loc la Spitalul Județean Piatra Neamț a îndoliat întreaga țară. Sunt profund îndurerat de decesul pacienților de la Secția de Terapie Intensivă și transmit condoleanțe și multă putere familiilor

în aceste momente grele. Urez însănătoșire grabnică victimelor aflate în stare foarte gravă! Sunt alături de toți cei care sunt afectați de acest accident îngrozitor”, a spus președintele României. scrie spynews.ro

CITEȘTE ȘI...