Florin Pastramă s-a împăcat cu Sara, fiica lui Brigitte! Filmulețul în care apar cei doi au stârnit unele controverse

În urmă cu puțin timp, când Florin Pastramă a decis să plece din casa lui Brigittte, vedeta afirma că fiica ei s-a arătat bucuroasă de acest lucru.

La momentul respectiv, fosta soție a lui Ilie Năstase nu înțelegea deloc comportamentul Sarei, mai ales că Florin întotdeauna a fost de partea ei.

Acum, se pare că au revenit la sentimente mai bune și au dat uitării toate neînțelegerile.

Cu zâmbetul până la urechi, îmbrăcați elegant și cu foarte mare chef de viață, Sara și Florin Pastramă au filmat un clip pentru TikTok. În video, cei doi fac mimează versurile melodiei lui Tudor Cioară – Mă certam mereu cu mama, în al cărui videoclip apar Florin și Brigitte Pastramă. Totusi, unii internauti s-au arătat destul de contrariati de aproprierea celor doi.

Ce spunea Brigitte despre Sara, după plecarea lui Pastramă de acasă

În ciuda faptului că în majoritatea conflictelor cel care-i lua apărarea era Florin Pastramă, Brigitte a afirmat că după plecarea soțului ei de acasă, Sara a părut că se bucură de această schimbare. A ajutat-o pe mama ei, a vrut chiar să strângă toate pozele cu Brigitte și Florin, dar a fost împiedicată de vedetă.

”Sara a fost foarte draguță, mi-a făcut ceai, m-a întrebat dacă sunt bine, a avut grijă de mine. Sara a și strâns imediat pozele cu el, dar eu i-am zis să le mai lase. Zice că mergea mai bine altcineva, n-a vrut să spună cine. Nu-l are foarte mult la inimă pe Florin. Ascunde ceva în sufletul ei, o să încerc să descifrez și să țin cont”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI...