Florin Piersic, revenire pe scenă după o perioadă extrem de grea: „Am scăpat, dar suntem toți foarte speriați”

Mare actor Florin Piersic a revenit pe scenă după o perioadă extrem de grea pentru el și pentru întreaga familie. El spune că a scăpat cu bine de tot, dar a fost o perioadă grea. Actorul în vârstă de 84 de ani și-a început activitatea, iar ziua de 6 septembrie a fost prima în care a făcut ce îi place mai mult, după foarte multă vreme. Primul spectacol după perioada de criză a fost piesa Străini în noapte, Grădina de Vară a Teatrului Herăstrău.

Florin Piersic a revenit pe scenă
Clipe emoționante pentru marele actor Florin Piersic care a revenit în fața publicului, după multe luni de absență. Pe 6 septembrie a jucat în piesa Străini în noapte, Grădina de Vară a Teatrului Herestrău. Actorul în vârstă de 84 de ani a făcut câteva declarații emoționante cu privire la ultimele luni. Într-un interviu pentru Click!, Florin Piersic a declarat i-a fost greu, a fost speriat, dar că se bucură enorm de reîntâlnirea cu publicul.

„A fost şi este o perioadă grea în continuare. Am o bucurie că am putut din nou să mă întâlnesc cu publicul meu minunat, cu publicul meu drag. Pentru un actor, 6 luni de pauză nu a fost ceva rău, mă refer aici strict la piesă, pentru că eu o ştiu ca pe apă,“ a declarat actorul pentru Click!

Marele actor a declarat că a stat cât a putut de mult în izolare, și ferit de acest virus. S-a speriat foarte tare mai ales când a aflat că unii dintre colegii lui s-au infectat cu noul virus.

S-a prezentat la spectacol cu bucurie, dar și cu o strângere de inimă, pentru că îi este în continuare teama să nu se infecteze. Florin Piersic a spus că, în toată această perioadă, a păstrat legătura cu familia prin intermediul telefonului. Singurele ieșiri pe care le-a făcut au fost la locuința sa din Cluj.

A stat la telefon și a repetat piesele
El spune că și-a petrecut timpul vorbind foarte mult la telefon, cu copiii și nepoții, însă i-a lipsit revederea în sine, și, foarte important, i-au lipsit îmbrățișările. Foarte important, a profitat de acest timp liber – forțat, pentru a-și repeta piesele. Și din acest motiv, reprezentanția de săptămâna trecută, a fost un mare succes, așa cum ne-a obișnuit Florin Piersic.

„Am stat cuminte, m-am mai dus până în Cluj unde am casa, am ieşit cu mare grijă să mă mai întâlnesc cu prietenii mei, dar scurt, cu foarte mare grijă, stricteţe. Am mai citit, am mai şi repetat. Am vorbit foarte mult la telefon“, a mai spus marele actor.

Florin Piersic este unul dintre unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei românești. Actorul s-a născut și a crescut la Cluj pe data de 27 ianuarie, în anul 1968. A jucat dramă, comedie, tragedie, haiduci și figuri istorice.

A fost dintotdeauna considerat un sex simbol bărbătesc pentru femei, la care priveau cu drag toate femeile, în timp ce pentru regizori era actorul care putea să joace orice.

CITEȘTE ȘI...