FOTO / Mirela Vaida și-a postat diploma de BAC pe rețelele de socializare. Cu ce note se mândrește vedeta

Șoc, șoc, șoc! Mirela Vaida și-a postat diploma de BAC pe rețelele de socializare. Cu ce note se mândrește frumoasa prezentatoare TV? Blondina a surprins pe toată lumea!

Mirela Vaida nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai îndrăgite și iubite prezentatoare TV de la noi din țară.

Deși toată lumea o cunoaște pe diva din fața micilor ecrane, puțini sunt cei care o știu pe blondină în perioada adolescenței, dar mai ales, notele cu care vedeta a luat examenul maturității.

Mirela Vaida și-a postat diploma de BAC pe rețelele de socializare
După ce astăzi s-au afișat rezultatele la Bacalaureat, Mirela Vaida s-a gândit să le facă o surpriză tuturor și a postat pe contul de Instagram diploma de la.. BAC! Da, da, nu glumim deloc, iar galeria foto stă drept dovadă. Frumoasa blondină se mândrește cu note mari la disciplinele obligatorii: 9,90 română, 9,20 matematică și 9,15 Informatică.

În plus, postarea inedită a venit însoțită de un mesaj emoționant. Vedeta și-a amintit de perioada Bacalaureatului și le-a povestit tuturor despre momentul în care a mers să-și vadă notele la avizier.

”Bacalaureatul, in vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Si avizierul cu notele si numele afisate era “neiertator”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Si carora le multumesc azi! Dau timpul inapoi cu 19 ani!! Si as lua-o de la capat, fara sa schimb nimic! 💖🤗🙏”, a scris blondina.

CITEȘTE ȘI...