Fulgy, reclamat la Poliție chiar de Ioniță de la Clejani. A fost internat la Spitalul de Psihiatrie

Problemele se țin lanț pentru Fulgy, fiul Clejanilor. După ce a recunoscut că s-a drogat, tânărul a ajuns să fie dat afară dintr-un cazino în timp ce făcea un live pe Facebook.

Potrivit unui comunicat transmis de autorități, cel care l-ar fi reclamat a fost chiar tatăl său, Ioniță de la Clejani, după amenințările la adresa lui, dar și a altor persoane.

Fulgy ar fi fost apoi agresiv cu oamenii legii și ar fi ajuns la Spitalul Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Necazuri peste necazuri pentru fiul Clejanilor. Fulgy a fost dat afară de un agent de pază al unui cazino, din incinta unui mall, în timp ce făcea un live pe Facebook.

Fulgy a pornit un live pe Facebook, duminică, în timp ce se deplasa spre un mall din Capitală, în incinta căruia se află un cazino. Deși agenții de pază ai mall-ului i-au spus tânărului să-și pună masca de protecție, acesta nu i-a luat în seamă și a trecut mai departe. Mai mult, Fulgy a transmis pe live că vom scăpa de restricțiile impuse din cauza pandemiei doar dacă vom lua exemplul lui și nu le vom mai respecta.

Fulgy a fost reclamat la poliție, chiar de către tatăl său, Ioniță de la Clejani, după ce atât el, cât și alte persoane publice, printre care Antonia, Alex Velea și familia lor, au fost amenințați în mediul online.

După ce tânărul de 23 de ani a fost reclamat de tatăl său, un echipaj de poliție s-a deplasat la domiciuliul său, iar potrivit unor surse el a devenit recalcitrant la adresa agenților. A fost condus la secție, unde a fost audiat. Lucrurile, însă, au luat o întorsătură neașteptată. atunci când a devenit agresiv.

CITEȘTE ȘI...