Gabriel Cotabiță, de urgență la spital.

Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară.

Celebrul cântăreț a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții și se pare că șirul acestora nu se termină.

A ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce nu s-ar mai fi putut ține pe picioare.

Gabriel Cotabiță, din nou pe mâna medicilor
Gabriel Cotabiță trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Marele artist a ajuns din nou la spital, după ce nu s-ar fi simțit deloc bine. Conform celor de la Cancan, Cotabiță nu se mai putea ține pe picioare, motiv pentru care a fost nevoit să apeleze la ajutor medicilor.

Sursele Cancan au declarat că artistul se pregătea zilele trecute pentru un proiect muzical, când a realizat că nu se simte deloc bine. Astfel, a anulat orice planuri avea în ziua respectivă și a decis să meargă la medic.

De atunci, artistul este internat în spital, unde beneficiază de cele mai bune tratamente și se află sub strica supraveghere a medicilor. Acesta nu a mai fost deloc activ pe rețelele de socializare, ceea ce i-a speriat pe cei apropiați, dar se pare că acum se simte mai bine și mâine va fi externat. Nu se știe exact ce diagnostic i-au pus medicii, dar probabil va veni cu amănunte când se va simți mai bine.

Gabriel Cotabiță a suferit un infarct
Nu este prima dată când artistul are probleme de sănătate. În urmă cu câțiva ani a suferit un infarct, din cauza căruia a stat mai mult timp în comă. Nimeni nu se aștepta și medicii nu îi dădeau prea multe șanse, dar artistul a luptat și a ajuns să se recupereze complet.

La începutul anului a mai trecut printr-o situație dificilă, când a suferit de boala nemiloasă a momentului. Din fericire, nu a avut o formă grea și s-a vindecat repede, fără a avea nevoie de tratamente grele, deși avea mai multe complicații și făcea parte din categoria de risc.

CITEȘTE ȘI...