Gabriela Cristea a avut un accident casnic grav!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țară. După o pauză lungă de la viața de televiziune, vedeta a revenit pe micile ecrane și este încântată de noile proiecte în care este implicată.

Dintotdeauna, ea a fost foarte apropiată de fanii ei și a ținut constant legătura cu aceștia, motiv pentru care le-a spus acum și despre accidentul casnic prin care a trecut.

Gabriela Cristea s-a lovit grav la picior
Celebra prezentatoare TV, Gabriela Cristea, a suferit un accident grav zilele acestea. Așa cum obișnuiește, le-a spus imediat fanilor prin ce a trecut, mai ales pentru că a fost disperată după ce evenimentul neplăcut a avut loc.

Astfel, prezentatoarea Mireasa le-a spus urmăritorilor ei că, prima dată, a avut parte de un accident ceva mai ușor, din care nu s-a ales deloc cu durere. Din neatenție, a alunecat pe gresie în baie și a luat o trântă de toată frumusețea! Totuși, asta nu a fost nimic, ci doar a pregătit-o pentru ce avea să urmeze.

Astfel, când ea nu era atentă, din grabă, s-a lovit de toboganul fetelor sale. În urma acestui accident, Gabriela s-a ales cu dureri mari, iar degetul este umflat și vânăt. Prezentatoarea TV intenționează să meargă la doctor, pentru că se teme că degetul ar putea fi rupt. În plus, nici nu poate merge bine și cu greu stă încălțată, renunțând chiar la încălțările cu toc, incomode, optând pentru cele sport.

“M-am grăbit și m-am lovit cu degetul mic de la piciorul drept de toboganul fetelor, din casă. Degetul meu e inflamat și vânăt… are toate culorile posibile, de la galben, mov, roșu… Voi merge să-mi fac o radiografie, mă tem să nu-l fi rupt”, spunea ea pe Instastory.

CITEȘTE ȘI...