George Burcea și Andreea Bălan continuă scandalul! Ce spune fostul soț al artistei: ”Se victimizează”

George Burcea și Andreea Bălan sunt departe de a termina scandalul început! Fostul soț al artistei a ajuns la căpătul răbdării și dă cărțile pe față. A făcut mărturisiri uluitoare despre traiul alături de Andreea Bălan.

George Burcea a făcut mărturisiri uluitoare despre traiul alături de Andreea Bălan. Acesta a povestit și despre presupusa ambiție a artistei de a da bine în public, când, de fapt, viața ei ar fi cu totul alta. Potrivit cancan.ro, actorul i-a povestit unei apropiate că jurata de la ”Te cunosc de undeva” l-ar fi dat afară din casă sub privirile fiicei mai mari, care repeta cuvintele mamei. Mai mult, acesta s-ar fi plâns și că artista nu îl lasă să doarmă cu fetițele lor și că îl „monitorizează” cu camere de luat vederi când le vizitează.

De asemenea, George Burcea a susținut că Andreea Bălan i-ar fi trimis mesaje de împăcare lui Keo când era însărcinată cu primul copil. Cât despre nunta lor, George Burcea ar fi spus că ”a fost făcută de marketing, nu de iubire”. Actorul i-a povestit bunei sale prietene că artista vorbește mereu despre dramele din viața personală în momentul în care își dorește să facă publicitate unei piese noi.

”Am văzut că Andreea iese mereu în presă și se victimizează înainte de a lansa o nouă piesă. Când are piesa, ea vorbește ori despre traume, ori despre tatăl ei care a maltratat-o, ori dă de înțeles că George a fost rău, iar ea o sfântă, iar mai nou despre Keo.  Oare «fanii» ei nu văd că este o prefăcută? Ea își înjură fanii în privat, îi blochează dacă aceștia îl urmăresc pe George sau Viviana și șterge imediat orice comentariu care nu-i convine.

CITEȘTE ȘI...