Gestul făcut de Alexandru Cumpănașu în memoria Alexandrei Măceșanu, cu două zile înainte de proces: ”Câtă durere”

Alexandru Cumpănașu se implică din nou în cazul Caracal! Gestul făcut în memoria Alexandrei Măceșanu,

cu două zile înainte de proces! Au curs șiroaie de lacrimi! Reacția incredibilă a celor din mediul online!

Se împlinesc doi ani de la crima care a zguduit din temelii România. Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, două tinere din zona orașului Caracal,

au fost răpite și ucise fără milă de Gheorghe Dincă,

numit și ”monstrul” din Caracal. Cu toate că au trecut doi ani de la tragedie, familia luptă să facă dreptate în cazul celor două fete care au dispărut fără urmă.

Gestul făcut de Alexandru Cumpănașu în memoria Alexandrei Măceșanu, cu două zile înainte de proces

Un cuvânt de spus a avut și Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măcenșanu, fiind de altfel cel care s-a implicat și continuă să se implice foarte mult în dispariția nepoatei sale.

Recent, pe contul de Tik Tok al lui Cumpănașu a apărut un filmuleț emoționant, care a provocat șiroaie de lacrimi pe chipul tuturor.

Unchiul tinerei din Caracal s-a filmat în timp ce bătea o pancartă cu chipul nepoatei sale, în fața sediului Poliței din Caracal.

”Mai sunt 2 zile pana la procesul Alexandrei😔‼️ Daca au scos-o ma duc si mai infig una😡‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul de Tik Tok.

Desigur că și reacțiile celor din mediul online nu au întârziat să apară, iar cei care îi urmăresc contul de Tik Tok al lui Cumpănașu s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje emoționante și pline de tristețe.

”Câtă durere o ar avea părinții fetei/ Dacă o să o scoată, să o bateți la loc/ Domnule Cumpanasu, am urmarit cazul de la inceput. Felicitari pentru curaj. Alexandra e eroina tarii.

Vreau sa fie gasita/ Dureros maxim! Trist enorm! Strigator la cer ce se intampla/ Saraca copila… Nimeni nu a facut nimic pentru ea”, sunt doar câteva dintre reacții.

Alexandru Cumpănașu: ”Nimeni nu a făcut nimic pentru ea”
De asemenea, unchiul Alexandrei Măceșanu a avut o reacție dură la adresa autorităților din România, susținând

că nimeni nu a făcut nimic pentru a le găsi pe cele două tinere dispărute. Alexandru Cumpănașu susține că doar el și părinții celor două fete s-au implicat în acest caz.

”Nu a făcut nimeni nimic în afară de tatăl ei. Tatăl ei, mama ei și eu. În rest, nimeni nu a făcut nimic pentru ea. Toate instituțiile statului s-au complăcut și au fost complice, poate, la această nenorocire.

Nu aveți idee câte cazuri am preluat și am rezolvat gratuit, câtă injustiție este în justiția românească”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a ajuns un nume consacrat în urma cazului de la Caracal. Fiind unchiul Alexandrei, una dintre adolescentele răpite de Gheorghe Dincă, Cumpănașu a militat constant pentru aflarea adevărului.

Chiar a candidat și pentru funcția de președinte al României, ca independent. Alexandru Cumpănașu crede în continuare cu tărie că Alexandra și Luiza sunt încă în viață.

CITEȘTE ȘI...