Gheorghe Dincă își trimite scrisori din închisoare cu o influenceriță celebră de la noi.

În prezent, Gheorghe Dincă poartă conversații cu o cunoscută vloggeriță de la noi. Tânăra a făcut totul public pe contul ei personal de TikTok, iar fanii au rămas mască.

Denisa Dinu i-a scris, de fapt, lui Gheorghe Dincă, pentru lucrarea ei de licență, fiind studentă la Psihiatrie Criminalistică şi Ştiinţă

Criminalistică. Dacă totul a pornit doar ca o temă mai specială, ceea ce a urmat a fost cutremurător și a uimit-o pe tânără. Iată ce i-a scris Gheorghe Dincă fetei!

Denisa Dinu i-a trimis o scrisoare lui Gheorghe Dincă, aflat în penitenciar, pentru tema de licență de la facultate. Fata s-a interesat la închisoare în ceea ce privește procedura, mai mult decât atât a stat de vorbă și

cu avocatul lui Gheorghe Dincă pentru a se asigura că totul este în regulă și apoi a trecut la fapte.

Gheorghe Dincă își trimite scrisori cu o influenceriță celebră
Nu știm ce i-a scris Denisa Dinu în scrisoarea pe care i-a trimis-o, dar răspunsul lui a fost, fără dar și poate, cutremurător. Tânăra nu s-a putut abține și a împărtășit experiența sa cu miile de fani, pe Tik-Tok. Denisa Dinu le-a mărturisit internauților că este conștientă de

faptul că situația este destul de specială și că Gheorghe Dincă îi știe atât numele complet, cât și adresa, doar că nu se teme absolut deloc și că se bucură pentru această șansă.

”Credeți-mă, nu este ca în filme, este toul safe, am vorbit înainte la penitenciar, poveste lungă. Datele le știam deja din rechizitoriu, de fapt știu poate prea multe din rechizitoriu. O chestie interesantă: am vorbit la telefon și cu primul lui avocat pentru câteva informații”, a spus Denisa Dinu pe TikTok.

În scrisoarea cu pricina, Gheorghe Dincă a început prin a se prezenta și a-i spune câteva date elementare despre el, cum ar fi numele, data nașterii, locul nașterii. Tânăra a fotografiat scrisoarea și a atașat-o la scrisoarea de licență și a declarat că nu regretă nicio clipă schimbul de scrisori cu vestitul criminal și că, din contră, i se pare o experiență interesantă.

Denisa Dinu a afirmat că, în afara faptului că a avut șansa să discute cu Gheorghe Dincă, i-a plăcut tot procesul din spatele scrisorilor, deoarece a fost nevoie să ceară o mulțime de informații și să dea mai multe telefoane până când să ajungă la contactul deținutului.

Tik-Tokerița a mărturisit că a rămas plăcut impresionată de scrisul lui Gheorghe Dincă, pe care l-a studiat cu atenție, fiind un scris elegant, ”de poet”, înclinat spre dreapta și că în spatele acestui scris se află o psihologie întreagă.

CITEȘTE ȘI...