Gheorghe Dincă, primit cu înjurături de mama Luizei Melencu. Ce a decis astăzi instanța în cazul lui Preluat de pe https://news-stiri.com

Au trecut aproape doi ani de la cazul teribil din Caracal, dar astăzi Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu a fost adus din nou la audieri la Tribunalul Olt. Mama Luizei l-a primit cu înjurături în fața instanței.

Se împlinesc aproape doi ani de când a avut loc tragedia care a îngrozit întreaga Românie, dar care a ajuns și pe primele pagini în afara țării.

Presupusul criminal, Gheorghe Dincă, cel care le-ar fi omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a fost astăzi adus la audieri la Tribunalul Olt, pentru o nouă înfățișare.

Gheorghe Dincă, primit cu înjurături de mama Luizei Melencu
Bineînțeles, bărbatul a venit într-o dubă a poliției, iar din stradă mama Luizei Melencu, una dintre victimele acestuia, i-a adresat mai multe înjurături acestuia, exprimându-și furia pentru faptul că el încă trăiește, iar despre fiica sa nu se știe nici dacă e moartă, dar nici dacă mai trăiește.
Preluat de pe https://news-stiri.com

CITEȘTE ȘI...