Gherghina Stancu, artista care i-a compus o odă lui Traian Băsescu, a contractat boala care a omorât-o pe Ileana Ciuculete. “Am luat virusul de la dentist!” Cum se simte acum cântăreața

Gherghina Stancu, artista care i-a compus o odă lui Traian Băsescu, a contractat boala care a omorât-o pe Ilieana Ciuculete. “Am luat virusul de la dentist!” Cum se simte acum cântăreața.

Gherghina Stancu, artista care i-a compus o odă fostului președinte al României Traian Băsescu, a contractat o boală cumplită, hepatita C, într-un cabinet stomatologic. Din fericire, a descoperit la timp problema. În ultimii ani, Ileana Ciuculete și Denisa Răducu au fost ucise de acest virus.

Viața Gherghinei Stancu s-a aflat mulți ani în pericol. În urma unui control, artista a descoperit că are hepatita C, a început tratamentul adecvat și, din fericire, a reușit să se vindece. Nu același noroc l-au avut Ileana Ciuculete și Denisa Răducu, ucise de respectivul virus.

Gherghina Stancu și-a făcut, recent, analizele, care au fost negative. Potrivit propriilor spuse, virusul l-ar fi contractat, după părerea ei, în urma unei vizite la dentist.

Oboseam și nu știam de ce, mergeam și la nunți, cântam și la un restaurant, mergeam și la serviciu. Ajunsesem să dorm cu zilele, nu puteam să mă ridic din pat, mă simțeam foarte obosită. În urma investigațiilor

medicale, am aflat că am hepatita C. Nu știu de unde am contactat virusul, cel mai probabil de la dentist, altfel nu-mi explic, că eu n-am făcut prostii. Mie nu mi-a plăcut țuica, alcoolul, m-am ferit.

Și am avut șansa de a descoperi la timp. Ileana Ciuculete a descoperit târziu și e posibil să fi avut și alte complicații. Eu am făcut 8 ani de tratament cu Cantastim și am repetat periodic analizele. La un moment dat,

au ieșit negativi acei markeri, cred că am avut parte de o vindecare miraculoasă„, a povestit Gherghina Sancu pentru starpopular.ro.

Ghergina Stancu, odă pentru Traian Băsescu

În anul 2006, Gherghina Stancu a devenit cunoscută în toată România după ce i-a compus o odă lui Traian Băsescu, la scurt timp după ce acesta a fost ales președinte. La momentul respectiv, interpreta de

muzică populară a compus piesa “Biruința lui Traian”, l-a înregistrat pe un CD și i l-a trimis lui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

Îmi place mult de domnul Băsescu, pentru că este un bărbat puternic, mai puternic decât alți președinți. I-aș fi cântat și lui Iliescu, dar nu-mi plac bărbații moi. Așa sunt eu”, povestea Gherghina Stancu în 2006.