Gigi Becali spune ca are cel mai bun tratament anti-Covid: ”Se gaseste doar la mine”

Gigi Becali se implica in pandemia produsa de noul coronavirus. Recent, patronul FCSB a spus ca are cel mai bun tratament contra COVID. Omul de afaceri spune ca acest tratament a ajutat multi sportivi sa se recupereze.

Latifundiarul din Pipera a mentionat ca tratamentele pe care le are la clinica sa privata le-a folosit pentru a-si trata familia, prietenii si cunoscutii care s-au infectat cu SARS-CoV-2.

”Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afara, studiau in strainatate. Sunt romani si le dau 4000-5000 pe luna. Ei mi-au spus despre aceste tratamente pentru ca se faceau studii pe afara.

Cel mai bun este ivermectina. Se gaseste doar la mine, acum in Romania. E din Ucraina, dar nu il aduc eu. Il cumpar aici. Eu am ivermectina ser. Ivermectina pastila e slaba.

Este si ieftina, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Cand a existat pe piata din Romania s-a luat imediat, la inceput. Acum nu mai exista. Am doar eu. Ei vor sa consume lumea Remdesivir pe care au dat zeci de milioane si nu e bun pentru COVID. Ivermectina este cel mai bun tratament, pe langa arbidol”, a declarat Gigi Becali pentru ziare.com.

Patronul FCSB spune ca autoritatile ii pun piedici
Gigi Becali spune ca nu primeste aprobare pentru a aduce in tara zeci de mii de flacoane de arbidol.

”Am 40-50.000 de flacoane in vama si nu-mi dau voie sa intre in Romania, nu am primit aprobare scrisa de la Ministerul Sanatatii. Am vorbit cu un lant de farmacii sa-l bagam fara adaos, ca sa poata si omul de rand sa cumpere aceste pastile.

Mai ales, pentru cei care se trateaza acasa. Arbidol am putea face si in tara, ca e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toata Europa. Nu-mi dau voie. Ce am in vama ar ajuta la 10 000 de oameni. Daca nu-mi da voie sa-l aduc in farmacie, o sa le donez spitalelor. Am vrut sa cumpar toata productia din Rusia”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citata mai sus.

Ivermectina este un medicament din categoria antiparazitarelor folosit deocamdata in Romania doar in farmacia veterinara.

Nu toti expertii sustin ca ivermectina poate fi folosita in cazuri de COVID. Specialisti de la prestigioasa universitate americana Johns Hopkins s-au aratat rezervati cu privire la eficacitatea medicamentului, cu argumentul ca studiile clinice sunt limitate.

CITEȘTE ȘI...