Gina Pistol a postat prima imagine cu fetița ei: „Mi-a fost drag s-o văd”

Gina Pistol a oferit cele mai importante detalii despre fetița din burtică. Partenera lui Smiley a fost la clinică pentru a vedea cum evoluează sarcina, iar veștile sunt extraordinare.

Prezentatoarea de la Antena 1 a spus că ieri a fost o zi foarte epuizată pentru ea, dar și una plină de realizări.

Vedeta a fost mai mereu pe drumuri, căci muncește în continuare din greu, dar cea mai importantă oprire a fost la clinică unde a aflat că fetița ei se dezvoltă așa cum trebuie și totul este în grafic.

Gina Pistol a dat noi detalii despre fetița ei

Iubita lui Smiley a spus că a fost extrem de emoționată să o vadă la ecografie pe micuță și abia așteaptă să o strângă în brațe.

„Am ajuns acasă. Sunt epuizată. A fost o zi lungă. Bine, m-am trezit și la 6 dimineața, dar sunt foarte fericită. Am făcut morfologia

trimestrului doi la clinica unde merg eu și totul este bine. Totul este în grafic. Mi-a fost drag s-o văd. Era foarte agitată, cred că o să-mi semene”, a declarat Gina Pistol pe Instastory.

Prezentatoarea de televiziune a postat și o imagine cu fetița ei, de la ecografie, acompaniată de o melodie de-ale cântăreței Feli, pe care aceasta a dedicat-o copilului ei.

gina pistol

 

Vedeta va naște undeva în februarie

Gina Pistol și Smiley formează unul din cele mai discrete cupluri din lumea mondenă românească.

Chiar dacă sunt împreună de mai mulți ani, cei doi au confirmat relația recent, iar despre sarcina Ginei au hotărât să vorbească abia când erau convinși că totul este în regulă.

Conform tuturor prognozelor, Gina s-ar putea să nască la jumătatea lunii februarie. Sexul bebelușului a fost dezvăluit deja: este vorba despre o fetiță.

Vestea sarcinii i-a impresionat foarte mult pe fani, care au sărit cu felicitările când au aflat că Gina va deveni mămică.

„Felicitări pentru momentul important din viața voastră! Vă admir foarte mult pentru discreția de care ați dat dovadă privind viața voastră de cuplu. Îți spun ca un tată (de două fete): orice sex are copilul, trebuie să vă bucurați de el.

Nimic din toate realizările voastre (pentru care vă felicit), nu o să fie îndeajuns de mărețe. Asta este apogeul realizărilor! Abia un pic mai târziu, o să vă dați seama”, e o parte din urările pe care le-au primit cei doi în ultima vreme.