Horoscop 28 Martie 2021 – Duminică frumoasă

O să facem un exercițiu de generozitate prin care să le oferim celor dragi ceva cu ajutorul caruia să le dovedim dragostea noastră.

Vibrația zilei este 1 și e bine să facem pentru prima oară ceva, cu încredere.

Descoperă previziunile astrelor din data de 28 martie 2021 pentru fiecare semn zodiacal în parte .

BERBEC
Nativii Berbec sunt într-o formă foarte bună. Vor reuși să combine simțul lor artistic cu capacitatea lor intelectuală iar rezultatele vor uimi pe toată lumea. Se poate să apară mici divergențe asupra unor idei cu cineva din anturaj, dar acest lucru nu ar trebui să-i pună în inferioritate. Nu este obligatoriu să fim pe aceeași lungime de undă cu toată lumea.

Astrele vă atenționează asupra flirturilor cu alte persoane în afara partenerului de viață. Se poate să greșiți și nu este sigur că veți fi iertați. Nu încercați să vă demonstrați puterea de seducție în afară relației voastre.

Nativii singuri pot suferi o influență nu foarte bună , astfel că vor fi sensibili și ușor influențabili. Aveți nevoie de timp pentru a vă clarifica sentimentele.

TAUR – Horoscop 28 Martie 2021
Nativii Taur vor avea un dezvoltat spirit de aventură. Lucrurile mărunte și problemele de zi cu zi nu ar trebui să vă tragă în jos, dimpotrivă. Încercați să aveți o privire de ansamblu asupra vieții voastre și să vizualizați din alt unghi întâmplările. Sunteți aici pentru a trăi, a simți și a experimenta și trebuie să vă aduceți aminte că orice este posibil de realizat.

Relația de cuplu este una foarte bună și veți fi încântați să vă petreceți ziua alături de partenerul vostru. Va readuceti aminte ca este duminica și vă bucurati de o zi splendidă alături de acesta.

Nativii singuri pot accepta o ieșire în cercul de prieteni unde este posibil să întâlnească o persoană nouă. Poate fi vorba de un apropiat al unui prieten sau de o rudă a acestuia. Pe parcursul discuției veți descoperi că aveți lucruri comune cu acest nou venit și discuția va deveni din ce în ce mai interesantă.

GEMENI
Nativii Gemeni pot avea parte de vizite inopinate și întâmplări neașteptate. Sunt deschiși noului și dornici de aventură, așa că provocările acestei zile le vor veni mănușă. Sunt gata să exploreze și să cunoască lucruri și oameni noi.

În relația de cuplu puteți simți nevoia de puțin spațiu doar al vostru. Veți putea gasi înțelegere din partea partenerului doar dacă veți găsi cuvintele potrivite pentru a-l asigura că este vorba doar de o chestiune temporară și că nu are nimic de-a face cu el.

Nativii singuri vor începe ziua fără niciun gând legat de partea sentimentală. Vor fi convinși că dragostea le surâde doar celor ce știu să aștepte. Surpriza va veni însă spre seară, când pot întâlni pe cineva care să le facă inima să tresalte.

RAC
Nativii Rac pot avea tendinta de a deveni posesivi cu oamenii din jurul lor. Această atitudine poate dauna relațiilor importante pe care aceștia le au, așadar nu ar trebui să uite că nimeni nu este proprietatea altcuiva.

În relația de cuplu se poate să aveți mici dubii legate de un viitor comun cu persoana iubita. Astrele însă vă asigură că acestea sunt doar îngrijorări inutile care n-ar trebui lăsate să vă afecteze viață de cuplu. Bucurați-va de ce aveți, prezentul este important.

Nativii singuri pot fi cuprinși de regrete și remușcări în legătură cu fosta lor relație. Întrebarea „Ce-ar fi fost dacă?” nu le va da pace toată ziua. Orice încercare de a relua legătura pierdută va fi sortită eșecului, așa că mai bine să nu încercați.

LEU – Horoscop 28 Martie 2021
Nativii Leu vor fi preocupați de chestiuni sentimentale. Sunt energici și se simt confortabil în pielea lor, astfel că vor reuși să bine dispună pe toată lumea. După amiază, un telefon sau o veste îi va mobiliza să vină în ajutorul cuiva apropiat.

Partenerul de viață va profita de această zi minunată pe care o aveți pentru a deschide un subiect delicat despre care știe că aveți niște nelămuriri. Lucrurile vor fi astfel puse la punct iar voi veți scăpa de frustrările pe care le aveați în ultima perioadă.

Nativii singuri au șanse mari să cunoască pe cineva, iar dacă vor rămâne deschiși noului, se poate ca această persoană să le devină partener de viață pe termen lung.

FECIOARA
Nativii Fecioara vor avea tendința de a controla toate aspectele din viață lor. Bineînțeles că acest lucru nu este posibil, iar ei ar trebui să înțeleagă că unele lucruri trebuie lăsate să vină de la sine și pur și simplu să se întâmple. Dacă vă veți pune contra evenimentelor nu veți face altceva decât să vă epuizați puterile și răbdarea.

Spre după amiază se poate să primiți o invitație în oraș de la câțiva prieteni apropiați. Veți onora această ieșire, dar nu va veți neglija nici partenerul care va avea parte de întreagă voastră dedicare.

Nativii singuri vor alege să nu stea singuri și să accepte o ieșire cu prietenii apropiați. Surpriza poate veni de la un necunoscut misterios pe care –l puteți întâlni întâmplător pe seară.

BALANȚĂ
Lucrurile par să se desfășoare foarte frumos pentru balanțe. Vor fi implicate cu precădere în activități legate de casă, familie și apropiați și iși vor arata acea parte sensibilă și iubitoare a personalității lor.

Partenerul de cuplu se poate să vă surprindă când veți constata că a reluat un obicei din trecut la care renunțase demult. Fără să va stricați ziua, îi veți reaminti ce vă deranjează și veți depăși momentul.

Nativii singuri vor aștepta dovezi de dragoste de la persoanele care îi curtează pentru a putea lua o decizie.

SCORPION – Horoscop 28 Martie 2021
Nativii scorpioni vor dori să-și exprime independența și să demonstreze celor din jur că nu vor mai tolera să fie influențați. Intuiția voastră este foarte bună azi și vă va conduce pe drumul cel bun. Va veți aduce astfel aminte că este mai bine că ceilalți să facă parte din planurile voastre și nu să fiți voi parte din ale lor.

În relația cu partenerul de viață veți da dovadă de aceeași independență și veți dori să-l convingeți pe acesta să vă urmeze îndeaproape planurile.

Nativii singuri se pot simți plictisiți și vor încerca să aducă puțină picanterie în viețile lor. Totuși, ei ar trebui să învețe că răbdarea este o virtute iar așteptarea o artă.

SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători, ziua de azi este perfectă pentru a-și reîmprospăta aspirațiile pentru viitor. Viață voastră poate să pară ușor dezordonată , fapt ce poate stârni critici și reproșuri din partea apropiaților. Spre seară, puteți primi o propunere pentru un business nou sau pentru cumpărarea unui imobil pentru investiție.

Planul sentimental poate fi deranjat de o atitudine indiferenta pe care o veți adopta față de partenerul de viață. Aveți senzația că puteți fi la fel de fericiți și fără acesta, iar aceste gânduri vor tensiona relația.

Nativii singuri pot avea o mică dezamăgire . O persoană pe care ați cunoscut-o recent și care vi se părea potrivită vă va demonstra contrariul. Dată viitoare fiți mai precauți și nu va lăsați ușor descoperiți.

CAPRICORN
Nativii Capricorn pot avea un sentiment de tristețe și o senzație de gol în viața lor. Încercați să faceți ceva frumos pentru sufletul vostru!

Relația de cuplu poate fi afectată de starea voastră de spirit, de inflexibilitatea pe care o demonstrați de câteva zile. Partenerul de viață încearcă să vă intre în grații dar autoritatea voastră le anihilează orice încercare. Ce-ar fi să vă reamintiți de clipele frumoase din trecut și de ce vă leagă cu adevărat de partenerul vostru. Doar așa puteți redescoperi dragostea și frumusețea vieții în doi.

Nativii singuri pot primi o veste care-i va demoraliza ușor. Pot fi refuzați de cineva de care se simt atrași și care inițial au avut la rândul lor o deschidere pentru o posibilă relație.

VĂRSĂTOR
Nativii Vărsător vor constata că sunt nemulțumiți de viața lor și că aspirațiile lor sunt mult mai înalte decât ce trăiesc în prezent. Relația de cuplu vi se pare de asemenea monotonă așa că ați putea propune partenerului să va diversificați activitățile. Poate niște antrenamente sportive sau jocuri vor crește puțin nivelul de adrenalină. Partea bună este că relațiile solide nu vor fi afectate de acesta pasă a voastră.

Pentru nativii singuri, surprizele pot să apară încă de dimineață, când o persoană interesantă și foarte atractivă vă poate ieși în cale.

PEȘTI – Horoscop 28 Martie 2021
Peștii vor petrece ziua de azi în compania prietenilor și apropiaților și pot chiar să participe la un eveniment festiv în familie, poate o logodnă sau o aniversare. După-amiaza poate fi animată de discuții aprinse, iar nativii Pești vor încerca să convingă pe toată lumea că ideile lor sunt cele mai bune.

Partenerul de viață va fi romantic și va încerca să facă totul pe placul vostru. În cazul relației voastre este nevoie de o reanimare a relației și de ieșirea din rutina zilnică.

Nativii singuri vor avea mintea ocupată de gânduri legate de ultima lor relație și vor încerca să înțeleagă ce s-a întâmplat de fapt. Chiar dacă vor acceptă o ieșire cu prietenii, nu sunt deschiși pentru o nouă iubire.

CITEȘTE ȘI...