Horoscop 9 martie 2021: Zodia care are o zi foarte grea

Horoscop 9 martie 2021 Berbec

Cei aflaţi sub semnul Berbecului simt nevoia să se descarce, să caute un umăr pe care să îşi aşeze capul câteva minute şi să îşi spună oful. Vorbiţi despre problemele voastre mai ales cu cei apropiaţi din familie,

căci ei vă vor ajuta să găsiţi o soluţie benefică pentru viitor. Schimbaţi jobul dacă vă simţiţi neapreciaţi ori încheiaţi o relaţie în care nu vă mai găsiţi fericirea. Totul depinde de voi, aveţi putere şi curaj.

Horoscop 9 martie 2021 Taur

Sunteţi gata să vă apucaţi de treabă astăzi, dragi Tauri. Rămâneţi motivaţi şi munciţi pentru visurile pe care vreţi să le transformaţi în realitate. Fiţi perseverenţi şi înţelegători cu cei din jurul vostru.

Astrologii anunţă schimbări pozitive în dragoste, dar şi în sfera finanţelor. Spre seară puteţi purta o conversaţie cu o persoană dragă în legătură cu planurile voastre de viitor.

Horoscop 9 martie 2021 Gemeni

Aveţi mai multă încredere în voi, dragi Gemeni. Este foarte important să vă acordaţi timp şi să vă sprijiniţi în vederea anumitor acţiuni, fie ele în plan amoros, fie în plan financiar.

Discutaţi deschis cu persoana iubită referitor la unele dificultăţi pe care le-aţi experimentat recent. Veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun dacă aveţi răbdare şi înţelegere.

Horoscop 9 martie 2021 Rac

Decorul cosmic de marți te cufundă în psihicul tău, dragă Racule. Luna intră în Vărsător orientat spre viitor și formează o conexiune puternică cu Marte hiperactiv.

Această uniune vă stimulează în acțiune și vă ajută să vă simțiți energizat pentru a finaliza proiectele, dar veți avea nevoie de mai multă confidențialitate și timp pentru ca acestea să se întâmple. Mai târziu, Luna intră într-o conjunctură cu Uranus și Saturn, evidențiind probleme de intimitate și obiective comune.

Horoscop 9 martie 2021 Leu

Relațiile par să-ți domine concentrarea astăzi, Leule. Luna rătăcește prin Vărsătorul excentric, direcționându-ți energia către aspecte de parteneriat – de afaceri, romantice sau platonice. Luna petrece prima jumătate a zilei într-o uniune energizată cu Marte,

ajutându-vă să vă dedicați din energie pentru a merge mai departe cu ambițiile voastre. Mai târziu, Luna în conjuncţie cu Uranus și cu Saturn vă evidenţiază tensiunile din carieră și nevoile de parteneriat.

Horoscop 9 martie 2021 Fecioară

Ca Fecioară, face parte din munca vieții tale să te hrănești prin minte, corp și suflet. Această poveste despre sănătatea dumneavoastră generală este evidențiată astăzi, pe măsură ce Luna se deplasează în Vărsător.

Conexiunea proactivă a lunii cu Marte motivat vă ajută să direcționați o cantitate mare de energie către volumul de lucru actual. Mai târziu, Luna în conjuncţie cu Uranus și cu Saturn vă evidențiază stresul dintre munca de zi cu zi și cea ideală.

Horoscop 9 martie 2021 Balanţă

Balanța se simte ca și când s-a ridicat o greutate de pe umerii săi. Luna face o croazieră către Vărsător, direcționându-ți atenția spre petrecerea timpului liber, dragoste și alte activități similare.

Aveți un fler creativ de invidiat și dorința de lucra în proiectele dvs. personale, deoarece luna se aliniază cu Marte în această dimineață. Mai târziu, este posibil ca unele tensiuni să apară în relaţie.

Horoscop 9 martie 2021 Scorpion

Pentru Scorpion, găsirea vocii sale interioare este extrem de importantă. Așteptați-vă ca oamenii să vă contacteze, deoarece vor să vă angajeze și să vă audă perspectiva, dar aveţi nevoie de o mare încredere în voi. Atenția ta trebuie să se îndrepte spre sănătatea ta mentală și stilul tău de comunicare.

Horoscop 9 martie 2021 Săgetător

Pentru Săgetător, universul pregătește o surpriză. Chiar dacă poţi să simţi acest lucru, nu ştii exact la ce să te aştepţi.

Nu uitați de un atu important pe care îl ţineţi de ceva vreme, este momentul să îl folosiţi. În cursul serii este posibil să sapi mai adânc în resursele și talentele tale, pentru că o situaţie provocatoare îţi oferă o oportunitate unică.

Horoscop 9 martie 2021 Capricorn

Astăzi, nativii zodiei Capricorn se resimt după un weekend prelungit la munte. Ai petrecut alături de prieteni, te-ai distrat si te-ai simțit bine, așa că o noua săptămână de muncă nu e tocmai pe placul tău.

Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să te mobilizezi, pentru ca sunt câteva persoane la serviciu care te pândesc si care abia așteaptă să faci o greșeală, ca sa îți ocupe poziția. În rest, ziua se scurge fără prea multe bătăi de cap. Seara o petreci cu cei dragi, alături de care pui la cale o noua minivacanta de senzație.

Horoscop 9 martie 2021 Vărsător

Pentru nativii zodiei Vărsător ziua de marți aduce numai lucruri frumoase. Te trezești cu un tonus de invidiat si molipsitor pentru toti cei din jur. În plan profesional, totul merge ca la carte si nu este exclus ca în perioada imediat următoare să fii numit într-o poziție cheie sau

să primești o bonificatie substanțială la salariu. Seara o petreci alături de jumătatea ta. Vei avea parte de clipe frumoase și romantice, care iti vor incarca bateriile pentru întreaga săptămână.

Horoscop 9 martie 2021 Peşti

Peștii au nevoie să se gândească mai mult la propria persoană si la starea lor de sănătate. Ultimele săptămâni te-au cam obosit si ar fi cazul să faci un control de rutina. Încearcă să eviți excesele de orice fel,

fie ele alimentare sau fizice. În plus, exista riscul unor mici accidentari, așa că ar fi bine sa stai departe de sala de forță câteva zile. Dacă nu ești implicat într-o relație, astăzi s-ar putea să iti întâlnești jumătatea atât de mult așteptată.

CITEȘTE ȘI...