ÎNCĂ UN CADRUL MEDICAL A MURIT DE CORONAVIRUS. MEDICUL DE FAMILIE DIN CRAIOVA ERA LA ATI

Familia medicului din Craiova, bolnav de COVID-19, care făcea săptămâna asta un apel disperat pentru a îi salva viața, a murit.

Dr. Pîrșoiu era medic de familie și se afla de mai mult timp la terapie intensivă. I s-a administrat şi plasmă de la foşti bolnavi de COVID-19 însă nicio schimbare.

„Din păcate, cu toate eforturile depuse de personalul secției de Terapie Intensiva, doamna dr. Pîrșoiu a decedat in aceasta după amiaza! Dumnezeu s-o odihneasca!”, a transmis familia în cursul zilei de duminică.

Apelul umanitar al familiei

„Vă rog din suflet, dacă aţi avut sau cunoasteşti pe cineva care a fost depistat pozitiv covid şi vindecat cu cel putin 14 zile în urmaă (fapt justificat prin rezultat negativ al testului PCR ţi bilet de externare) cu grupa de sange

A2 sau 01, va rog mergeti sa donati la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Craiova din str. Tabaci nr. 1 sau daca sunteţi/ cunoasteţi

pe cineva din Bucuresti la Institutul National de Hematologie Tranfuzionala din Bucureşti. Numele primitorului este PÎRȘOI CRISTIANA, nr. de contact: 0723 672 879.

CHELTUIELILE ADIACENTE VOR FI SUPORTATE EXCLUSIV DE MINE.

Vă rog doar să ma ajutaţi să salvez viaţa mamei mele!

Şi vă rog redistribuiţi să ma ajutaţi să găsim donatori!!”, este mesajul fiicei Cristianei Pîrşoi, medicul de familie a cărei viaţă atârnă de un fir de aţă”.