Închisoare pe viață pentru criminalul Mihaelei, tânăra de 18 ani ucisă în urmă cu patru ani în Elveția!

În urmă cu patru ani o crimă îngrozitoare a avut loc în Elveția, acolo unde Mihaela Miloiu, o tânără de 18 din apropierea orașului Câmpulung Muscel a fost ucisă! Cadavrul său a reușit să fie identificat abia după 6 luni, iar acum pentru criminalul acesteia se cere închisoare pe viață!

A fost pusă de clanul Boceanu să se prostitueze!
Mihaela Miloiu avea vârsta de 15 ani atunci când a intrat pe mâna unor traficanți de carne vie din orașul Câmpulung Muscel, clanul Boceanu, potrivit Libertatea!

Tânăra nu a știut despre ce e vorba, iar mai târziu s-a trezit ca fiind victima celor care o puneau să se prostitueze în afara țării. Deși la un moment dat DIICOT a aflat despre cele întâmplate, s-a considerat că tânăra nu ar fi fost una dintre victime, ci că mai degrabă era iubita unui dintre traficanți.

Acesta a dus-o în Lausanne și a obligat-o să se prostitueze, însă după ceva timp mai mulți membrii ai clanului au fost arestați. Aceștia nu au stat mult timp în spatele gratiilor, iar în anul 2016, ziua de 4 octombrie a fost ultima dată când părinții au văzut-o pe fiica lor în viață.

Tânăra a fost dusă de clanul Boceanu în Elveția și a fost obligată din nou să se prostitueze, iar la finalul lunii noiembrie s-a urcat în mașina unuia dintre clienți, iar de atunci nu s-a mai știut nimic de ea.

După mai multe zile în care s-a căutat în lung și-n lat, cadavrul unei tinere a fost găsit cu 26 de lovituri de cuțit, niciuna fatală, dar și zeci de lovituri violente pe față care i-au cauzat moartea.

Nu s-a știut în acel moment despre cine e vorba, iar timp de șase luni de zile autoritățile au anchetat pentru a afla a cui este identitatea victimei, până într-un final să se descopere că era vorba de Mihaela, fata dispărută din Câmpulung Muscel la data aceea.

Închisoare pe viață pentru criminalul Mihaelei, tânăra de 18 ani ucisă în urmă cu patru ani în Elveția!
S-a anchetat fiecare detaliu, iar autoritățile au decis ca într-un final suspectul crimei să fie un francez din Haut-Doubs care ar fi ucis-o în noiembrie 2016 și a scăpat de cadavru la Fransois.

Trupul fără viață al acesteia a fost găsit pe 15 decembrie 2016 în spatele unor bușteni și era atât de desfigurat încât abia dacă a putut fi descoperit!

Potrivit presei internaționale, criminalul tinerei din Argeș ar putea să fie acum condamant la închisoare pe viață pentru fapta pe care acesta a săvârșit-o la finalul anului 2016.

El are 32 de ani și e un muncitor transfrontalier care trăia în Mouthe, în Haut-Doubs. Acesta a negat crima, însă a mărturisit că a întreținut relații sexuale cu Mihaela chiar în mașina sa.

CITEȘTE ȘI...