Incredibil! Dr. Monica Pop, declarație halucinantă:

Medicul Monica Pop susține că vaccinul anti-COVID-19 nu oprește boala ci doar o ”îmblânzește”.

Monica Pop a atacat din nou lipsa unei informări clare și corecte din partea autorităților în legătură cu vaccinul anti-COVID-19.

Medicul susține că un lucru extrem de important, pe care nimeni nu l-a spus, este acela că vaccinul nu imunizează complet pacientul, acesta putând contacta în continuare virusul dar cu o simptomatologie ceva mai ușoară.

Monica Pop: ”Să fie clar: vaccinul este necesar dar nu oprește pandemia”
”În primul rând, vreau să știe toată lumea un lucru. Și anume, că vaccinul nu oprește boala dar face pe cel care este vaccinat ca, dacă se contaminează, să facă o formă mai ușoară. Iar cine a spus că

vaccinul oprește boala spune un neadevăr și nu aș vrea niciodată ca oamenii din țara asta să fie dezinformați pentru că dezinformarea duce la lipsă de credibilitate și lanimic bun.

Să fie foarte clar că cel puțin deocamdată, vaccinul nu oprește pandemia. Vor fi mai puține cazuri grave iar asta este un lucru extraordinar. Vaccinurile sunt un lucru necesar, au salvat umanitatea, asta să fie clar!”, a dezvăluit Monica Pop în emisiunea online a lui Cristi Brancu .

Monica Pop a criticat și modul în care s-a realizat campania media pro-vaccinare pemotiv că aceasta nu a folosit argumente medicale ci mai degrabă emoționale.