Iubita a născut o fetiță superbă, dar apoi a fugit cu ea și a vrut să o dea la orfelinat. El a câștigat-o prin proces, dar peste câteva luni a aflat ceva despre cea mică care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Ce s-a întâmplat de atunci încolo e uimitor

În 2015, Richard Johnson, în vârstă de 21 de ani, a devenit mândrul tată al unei fete pe nume Persephone.

Totuși, o lună mai târziu, mama celei mici l-a părăsit și a luat-o și pe fetiță ce ea. Mai târziu bărbatul a primit amenințări că o va da spre adopție. Richard și-a luat imediat fata înapoi, după care a urmat un lung proces prin care a învățat cum să fie tată.

La început totul i se părea complicat, cum nu știa nimic despre creșterea copiilor. În cele din urmă s-a alăturat unui grup pe Facebook pentru tați și a aflat că nu e singurul care are această problemă.

Tot atunci a înțeles că era posibil să fie un tată care își crește singur fiica, dar să și fie fericit în același timp, ba chiar să aibă și o viață plină.

Richard și-a schimbat viața complet, și-a schimbat stilul de viață și l-a adaptat nevoilor unui copil mic. Recent el și-a împărtășit povestea cu toată lumea, pentru că dorește ca ce a pățit el să inspire pe câți mai mulți părinți din toată lumea.

p1

A scris că la început era nervos, stresat și îngrozit, fiindcă nu era pregătit pentru rolul de părinte singur. Dar a citit mult pe această temă, s-a uitat la multe clipuri de Youtube, a vorbit

cu mulți oameni care se pricepeau, majoritatea tați, și astfel a învățat. Acum recunoaște că cel mai mult a contat un grup de tați de pe Facebook unde putea pune întrebări practice.

În momentul de față, tatăl și fiica lui iubită sunt bine, acum Richard este cel care dă sfaturi părinților începători, deși spune că încă învață mereu lucruri. Se pare că până la urmă, după începutul greu în viață,

micuța este fericită și i-a schimbat viața pentru totdeauna tatălui care o adoră. Richard vrea să mulțumească tuturor celor care nu au fost indiferenți și l-au ajutat în lungul lui drum de a învăța cum să-și crească fata.

CITEȘTE ȘI...