Iulia Vântur, succes nebun pe piața muzicală din India: “A făcut 80 de milioane de vizualizări”

Iulia Vântur se bucură de un succes răsunător în India.

Fosta prezentatoare a lansat un nou single, iar în videoclipul piesei apar Salman Khan și o îndrăgită actriță din India.

Seeti Maar, melodie ce face parte de pe coloana sonoră a celui mai nou film în care joacă Salman Khan, a adunat peste 80 de milioane de vizualizări în doar șase zile de la lansare.

Iulia Vântur a intrat în direct în emisiunea La Măruță și i-a povestit lui Cătălin despre reușita ei, dar și despre felul în care a petrecut Paștele în India.

“Fac bine! Am lansat deja noua piesă din film. Se numește Seeti Maar și a făcut bine. De 7 zile a făcut 100 de milioane de vizualizări deja. Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare”, a spus Iulia Vântur, radiind de fericire. Deși cântă piesa, Iulia Vântur nu apare în videoclip.

Melodia poate fii ascultata aici: 

Cine este Iulia Vântur

Este o prezentatoare de televiziune, model și actriță română, remarcată îndeosebi pentru rolul de coprezentator al unuia dintre cele mai populare și longevive show-uri TV live din România, Dansez pentru tine, alături de Ștefan Bănică Jr.. Timp de 10 ani a fost prezentatoarea știrilor PRO TV, din 2006 devenind prezentatoarea știrilor în prime time și weekend. A primit numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune, Iulia Vântur fiind considerată una dintre puținele vedete TV care au realizat performanța de a prezenta numai emisiuni live.

Debutul său în actorie a avut loc în anul 2011 pe scena teatrului Metropolis, în piesa Lautrec la bordel, în regia lui Horațiu Mălăele. Cu aceeași piesă a participat și la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

CITEȘTE ȘI...