Iulia Vântur tocmai a aflat că Salman Khan e însurat și are doi copii. Dezvăluirea care o răvășește pe româncă

Iulia Vâtnur și Salman Khan se iubesc de multă vreme, dar până în prezent nici unul nu a pomenit de mariaj sau copii.

Totodată, recent au apărut informații despre starul Indian, despre care se spune că ar avea o soție și doi copii într-o țară îndepărtată. Ce s-a întâmplat?

Veste cumplită pentru Iulia Vântur și Salman Khan

Salman Khan este unul dintre cei mai doriți bărbați din India, iar frumoasa blondină are o relație de lungă durată cu acesta.

Din nefericire, au apărut recent noi informații uimitoare despre iubitul Iuliei Vântur. Potrivit unui avocat din India,

Vibhor Anand, starul este sau a fost căsătorit cu o femeie pe nume Noor, cu care ar avea împreună doi copii,

Ayesha în vârstă de 17 ani și Razzak aflat la vârsta de 13 ani. Potrivit zvonurilor apărute pe Twitter, soția și cei doi copii al lui Salman Khan locuiesc în Dubai.

Totodată, potrivit EkNumberNews, avocatul nu are nici o confirmare pentru lucrurile spuse pe Twitter, dar acesta

l-a etichetat pe Salman Khan, cerându-i să răspundă la întrebarea: „Am dreptate, Salman?”. Până în prezent Iulia și Salman nu au făcut nici o reacție publică cu privire la acest subiect.

Iulia Vântur nu vrea să se căsătorească cu starul indian

Deși relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan pare din ce în ce mai strânsă, frumoasa blondină pare că nu dorește să se mărite. Românca a publicat poze alături de iubitul ei și pare că se înțeleg destul de bine.

Cei doi locuiesc împreună, dar potrivit ultimelor declarații făcute de Iulia într-o emisiune televizată, nu dorește să se căsătorească prea curând.

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc” scrie impact.ro

CITEȘTE ȘI...