Klaus Iohannis, mulțumit de campania de vaccinare. „Am renunțat la toată birocrația. Stăm extraordinar de bine” (LIVE VIDEO)

Preşedintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au vizitat, joi, centrul de vaccinare anti-coronavirus de la Spitalul Militar de Urgenţă din Constanţa.

Președintele s-a declarat extrem de mulțumit de campania de vaccinare din România și a spus că acum oricine se poate vaccina fără programare prealabilă, doar cu buletinul.

„Am aflat de la domnul colonel Gheorghiță vom depăși azi suta de mii de vaccinați într-o zi”, a precizat șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis, a declarat, joi, la Constanța că România stă ”extraordinar de bine” cu campania de vaccinare și că azi se va depăși cifra de 100 de mii de persoane
vaccinate într-o singură zi.
Și în legătură cu evoluția pandemiei, „cifrele pe care le primim zilnic sunt pe zi ce trece mai bune”, spune Iohannis. Sunt mai puține persoane nou infectate, mai puține persoane la terapie intensivă, mai puține decese, însă Iohannis atrage atenția „să nu ne amăgim singuri”.

„Am renunțat practic la toată birocrația. Toate centrele de vaccinare din toate localitățile din toată țara sunt deschise de la sfârșitl săptămânii pentru vaccinare fără anunț prealabil, fără preaviz, oricine se poate prezenta direct la centru și se poate vaccina.
Suntem în situația bună de a avea suficiente doze pentru această etapă. Noi stăm în România extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare.

CITEȘTE ȘI...