La ce vârstă și-a pierdut inocența, de fapt, Raluca Pastramă.

Loredana Pastramă a făcut dezvăluiri total inoportune despre viața intimă a surorii sale la doar câteva zile după ce aceasta a devenit soția lui Pepe.

Potrivit declarațiilor sale, latino lover-ul nu a fost primul bărbat cu care Raluca s-a iubit. În plus, a mai susținut sora celebrei brunete, aceasta “a făcut două avorturi, a fost cusută să pară vi..rgină”.

Loredana Pastramă: “Raluca a făcut două avorturi, a fost cusută să pară vi..rgină”

Cumnata lui Pepe a susținut în cadrul unui interviu oferit la TV că Raluca nu s-a căsătorit vi..rgină, așa cum s-a lăudat îndrăgitul artist. Mai mult, în timpul declarațiilor, Loredana Pastramă a dezvăluit că sora ei a făcut două avorturi și, ulterior, a mers la un medic și şi-a cusut himenul.

“Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi şi că a fost cusută. Şi-a cusut himenul ca să pară vi..rgină. Ea cu el se întâlneau mereu. Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile aşa ca să îl las în lumea lui imaginară” sunt acuzațiile grave făcute publice de Loredana Pastramă în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, relatează click.ro.