La nunta fiului său, o femeie a realizat că mireasa este fiica ei, care ”murise” cu 20 de ani în urmă

O scenă ireală a avut loc recent, conform publicației Closer.fr, în provincia Jiangsu, din China.

Pe 31 martie 2021, în Suzhou, un cuplu se pregătește de ceea ce cred că va o nuntă clasică. Chiar înainte de ceremonie, mama mirelui se apropie de mireasă, o îmbrățișează, îi urează toate cele bune, apoi observă un detaliu interesant pe încheietura mâinii acesteia.

Mireasa avea același semn de naștere pe antebraț ca fiica ei biologică, care murise în urmă cu 20 de ani, pe când era doar un bebeluș.

Coincidența a făcut-o pe femeie să-i întrebe pe părinții mirese despre aceasta, moment în care s-a întâmplat ceva de necrezut: aceștia au mărturisit că tânăra era adoptată. Aceasta a fost găsită de respectivul cuplu singură, pe un drum, la scurt timp după ce fusese declarată dispărută și decedată.

Femeia n-a mai avut niciun dubiu că viitoarea mireasă este fiica ei. În aceea zi, o mamă și-a găsit fiica, iar fiul, care crezuse că va avea o soție, s-a ales, în final, cu o soră. Deși pare că are o tentă incestuoasă, povestea nu se termină aici. Mirele nu este fiul biologic al femeii, fiind adoptat după dispariția micuței. Neavând nicio relație de sânge, cei doi au putut să continue nunta, în cel mai pur stil telenovelistic.

CITEȘTE ȘI...