Lidia Buble, la bratul unui barbat celebru din Romania. L-a vizitat apoi acasa

Este pentru prima data cand Lidia Buble apare in compania unui barbat, dupa despartirea de Razvan Simion. Artista a fost fotografiata zilele trecute la bratul lui Costi Ionita si au intrat apoi impreuna in casa artistului.

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit in urma cu cateva luni. Chiar matinalul de la Antena 1 a fost cel care a anuntat separarea lor: “Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe mine pentru tot ce am fost si pentru tot ce n-am fost. Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar, iar astazi sunt intelept. Viata frumoasa, sufletel”.

Zilele trecute, Lidia Buble a fost surprinsa in timp ce ia masa impreuna cu Costi Ionita la un restaurant din Bucuresti. Cei doi au plecat apoi spre masini in timp ce se tin de brat, apoi s-au indreptat catre casa artistului, potrivit wowbiz.ro.

Foto: wowbiz.ro

Lidia Buble si Costi Ionita au scos o melodie in urma cu patru luni si au avut mare succes. Nu se stie daca intre cei doi s-a infiripat o relatie sau pregatesc acum alte proiecte impreuna.

Cine este Lidia Buble

Lidia Buble a inceput sa cante copil fiind in corul bisericii penticostale Emanuel din Deva la care tatal ei este pastor. Solista a crescut intr-o familie numeroasa, avand zece frați. Familia este compusa de multi muzicienii.

Buble a cunoscut celebritatea atunci cand Adrian Sina de la Akcent a ales-o sa cante doua hituri cu el.

Piesele „Kamelia” si „Noi simtim la fel” se auzeau pe toate radiourile din Romania si din strainatate, avand impreuna peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube, astfel ca, in doar cateva luni de zile, dintr-o necunoscuta, Lidia Buble a devenit star la varsta de 21 de ani.

CITEȘTE ȘI...